Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Toscana i Italien

Hvis du vælger at bo på en campingplads i Toscana er du garanteret en afvekslende ferie. Med strande, kultur og natur har Toscana det hele! Regionen er et af de mest besøgte i Italien og er perfekt til en campingferie. Med snesevis af campingpladser i regionen, er der altid én der passer til til dig.

Mere information

Campingplads i Toscana

Hvis du og din familie er på udkig efter den ideelle campingplads så tilbyder Toscana en række fremragende steder, hvor du kan bo i eget telt eller campingvogn. En del campingpladser tilbyder også udlejning af feriebolig.

En række campingpladser i Toscana tilbyder endda også SunLodge, en stilfuld mobil home, hvor du bor i luksus og med megen komfort! Det er den nye form for luksus camping, som kaldes for Glamping!

Udflugter fra din campingplads i Toscana

Der er et utal af forskellige udflugter du kan nyde fra din campingplads. Toscana byder på en række populære turistmål, herunder Pisa, Firenze og Siena.

  • Pisa
    Pisa er det ideelle sted for en dagsudflugt fra din campingplads. Byens mest berømte bygning er naturligvis Pisa tårnet, der ligger i byens centrum på Piazza dei Miracoli.
  • Firenze
    Firenze er en af Europas mest berømte kulturbyer og byen har en række interessante museer og verdenskendte kunstværker.
  • Siena
    Sienas velbevarede middelalderlige bybillede gør den til af de vigtigste turistattraktioner i Italien. Siena har en af de smukkeste pladser i verden, den berømte Piazza del Campo.

Udover disse smukke byer, så glem ikke at besøge den fantastiske ø Elba under din ferie i Toscana. Vulkanøen, som ligger 10 km ud for kysten, er hjemsted for en række fantastiske strande med azurblåt hav og er meget elsket blandt dykkere.

Camping i det toskanske landskab

Hvis du vælger at campere i Toscana vil du være omgivet af betagende natur. Campingpladser i Toscana er beliggende i et af de smukkeste regioner i Italien – et kuperet landskab med fyrretræer og vinmarker og det perfekte sted til at fotografere. Landskabet inviterer til uforglemmelige vandreture.

En ferie i Toscana er en fantastisk måde at nyde det sydeuropæiske klima på. Toscana har et subtropisk klima og en fantastisk kyststrækning med smukke strande, hvilket betyder at dage på standen stærkt kan anbefales!