Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Gardasøen i Italien

Campingpladser ved Gardasøen er fremragende til en vidunderlig campingferie i en meget solrig region. Der er masser at opleve og give sig til ved Gardasøen. Den største sø i Italien er ideel til vandsport, men også interessant for kulturelskere. Rundt om søen findes livlige byer og smukke landskaber. Du vil bo på en dejlig campingplads med et behageligt klima. Gardasøen lover en uforglemmelig campingferie!

Mere information

Campingplads ved Gardasøen er ren italiensk nydelse

Under en ferie ved Gardasøen kan ud opleve den autentiske italienske stemning i denne smukke region. De atmosfæriske gader og fortovscaféer vil overraske dig. Din campingplads ved Gardasøen er omgivet af smuk natur.

Ved Gardasøen kan du vælge en lille stille campingplads eller en stor og livlig familiecampingplads. Der er også campingpladser, hvor man kan leje en bungalow eller en mobil home. Gardasøen har endda campingpladser, hvor du kan opleve den nye campingstil, Glamping!

Glamping er luksus camping. Sunnycamp holidays har udviklet sin egen stilfulde feriebolig, SunLodge, som kombinerer komfort og charme på campingpladsen. Oplev det selv!

Seværdigheder ved Gardasøen

Gardasøen er ideel til vandsport, vandcykel, surfing, sejlsport og meget mere. Naturligvis kan du også blot solbade og dase enten på havet eller på din campingplads. Tæt på Gardasøen er der byer med mange kulturelle oplevelser. Vi anbefaler:

  • Verona
    Verona er en typisk italiensk by rig på historie og monumenter. Smukt er også det romerske amfiteater, den romerske bro i Ponte Pietra og slottet Castelvecchio.
  • Brescia
    Vest for søen ligger den smukke by Brescia. Gå ikke glip af et besøg i katedralen i Brescia, som består af den gamle del fra det 12. århundrede og den nye katedral fra 1604, som har en af de højeste kupler i Italien.
  • Vicenza
    I Vicenza ses den italienske arkitekt Andrea Palladio´s arbejde tydeligt. Hans design omfatter renæssancebygningen Palladian Basilica og den smukke Teatro Olimpico, det ældste (indendørs) teater i Europa.

Camping ved Gardasøen byder på meget. Vandre- og cykelture omkring Gardasøen er sjov for hele familien. Man kommer forbi charmerende havne og imponerende slotte. Camping ved Gardasøen er lig med en skøn ferie!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Gardasøen