Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Jura i Frankrig

På en campingplads i Jura er det muligt at slappe helt af i denne franske sø-region. Jura området har en enestående naturskønhed, der ikke kun tilbyder dig ren afslapning men også andre ting. Her er skønne skove, hvor du kan tage på vidunderlige vandre- eller cykelture. Du vil opleve enorme søer, ådale og unikke kalkstensgrotter tæt på din campingplads. Jura er en betagende feriedestination!

Læs videre

Campingplads i Jura: Enestående naturskønhed

Hvis du ønsker at tage på bjergvandring fra din campingplads så har Jura, som også er navnet på en gammel bjergkæde, masser af imponerende vandreruter. Området er også perfekt for mountainbike og andre former for bjergsport, rafting, kajak og kano.

Du kan naturligvis bo i eget telt eller campingvogn. Men Jura tilbyder også et bredt udvalg af campingpladser, hvor man kan leje en feriebolig, såsom en bungalow eller en luksus mobil home.

Vandsjov i Jura

Jura er i Frankrig kendt som sø-regionen. Så i Jura finder du ofte en sø i nærheden af din campingplads. Søer som Lac de Vouglans og Lac de Chalain er lig med mange spændende ting, at gøre og opleve. Du kan deltage i skønne former for vandsport, som surfing, sejlsport og kano.

Du kan selvfølgelig også tage på en skøn svømmetur. Du behøver ikke engang, at forlade din campingplads i Jura, hvis du har brug for at blive afkølet, da de fleste campingpladser i områder har deres egen pool.

Oplevelser tæt på din campingplads

Under din ferie på en campingplads skal du nyde landskabet og benytte dig af det. Men Jura har også andre seværdigheder, som du ikke bør gå glip af:

  • Historiske byer
    Tag dig tid til at nyde kulturen fra din campingplads. I Jura er der mange byer fyldt med dejlige gamle bygninger og museer. Besøg f.eks. Arbois, Clairvaux Les Lacs eller Dole.
  • Delikatesser fra Jura
    Det franske køkken er verdensberømt så husk at tage ud fra campingpladsen for at nyde den vidunderlige mad. Jura er den region, hvor Raclette osten og vinen Vin de Jaune kommer fra.

En ferie i Jura er lig med enestående naturskønhed og kultur, skønne franske delikatesser og en vidunderlig tid på din campingplads.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Jura Se 5 campingpladser

Populære steder i Jura

Populære temaer i Jura