Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Dordogne i Frankrig

På en campingplads i Dordogne (blandt lokale kendt under navnet: Le Périgord) i det sydlige Frankrig, er ikke nogen almindelig ferie, da alt omkring dig er fantastisk! Camping i denne franske region byder på dejlige skovklædte bakker, vandløb og førsteklasses mad. Den berømte afslappende livsstil, der hersker i Dordogne, er meget tiltalende. Når du når frem til din campingplads i Dordogne og ferien tager sin begyndelse vil feriefølelsen overmande dig.

Læs videre

Campingplads i Dordogne

Hvis du er på udkig efter en egnet campingplads, så tilbyder Dordogneen række fremragende campingpladser, som alle har deres egen pool. Her findes gode campingpladser, hvor du kan bo på en standplads i eget telt eller campingvogn. Alternativt kan du leje en feriebolig og bo enten i en hytte eller i en mobil home. Dordogne byder på mange campingpladser, hvor mange forskellige typer af ferieboliger tilbydes.

En ferie i Dordogne betyder ganske ofte ferie med godt solrigt og varmt vejer. For dem der sætter pris på solen og dens varme er Dordogne om sommeren et godt valg. Denne regions beliggenhed betyder, at uanset om du ønsker at være aktiv eller afslappende under din ferie, så er vejret på din side.

Ude omkring din campingplads

Omkring enhver campingplads i Dordogne, vil du få tilbudt masser af aktiviteter. Den ene dag kan du vælge at foretage dig noget aktivt såsom at dyrke sport og den næste dag tage på opdagelse i en spændende by eller besøge et af de mange slotte eller grotter.

  • Sportsmuligheder Når du camperer i Dordogne bør du bruge lidt tid på floden, der har givet navn til området. Her er alle vandaktiviteter mulige: Kano, sejlads, fiskeri eller en svømmetur i dit eget tempo. I Dordogne er der også gode muligheder for vandre- og cykelture.
  • Kulturelle byer De fire små byer Nontron, Perigueux, Bergerac og Sarlat er alle værd at besøge. De har hver sit særpræg og er alle lette at komme til fra din campingplads i Dordogne.
  • Slotte og grotter Det er ingen overdrivelse at siger, at Dordogne er et område med tusinde slotte/borge/fæstninger. To af de mest berømte fæstninger fra middelalderen er Château de Castelnaud-la-Chapelle og Beynac. En anden stor seværdighed, som du ikke bør gå glip af under din ferie i Dordogne, er de mange grotter, hvor nogle af verdens ældste stenalder tegninger er synlige på væggene.