Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

campingpladser fundet Se
Kamperen in augustus

Campingpladser fra Siblu

Har du allerede opdaget Siblu campingpladserne? Disse pragtfulde campingpladser ligger i Frankrig, og du kan booke dem på den velkendte, sikre måde hos Suncamp holidays.

 • 16 topcampingpladser i de flotteste regioner i Frankrig
 • Aktiviteter og underholdning for alle aldre (også på engelsk)
 • Vandpark med fantastiske vandlegeredskaber
 • Luksuriøse og godt vedligeholdte boliger

Siblu campingpladserne ligger i nogle af Frankrigs smukkeste områder. Nyd en skøn campingferie ved en af de forskellige franske kyster eller udforsk indlandet i Rhône-Alpes området. Alle Siblu campingpladserne råder over komfortable mobile homes, hvor hele familien nyder en dejlig campingferie.

Læs mere

Siblus børneklubber

På Siblu campingpladserne bliver du modtaget af entusiastiske, professionelle teams, der sørger for, at hele familien får en ferie fuld af sjov og underholdning. For børnene er der forskellige børneklubber, der er gratis, hvis man har et Fun Pass. Her kan børnene opdage nye hobbyer, møde venner af forskellige nationaliteter eller lege og spille spil sammen med en af de tre maskotter.

 • Bubbles Club (1-4 år)
  Her kan de allermindste fem dage om ugen klæde sig ud, lave deres egne udklædningskostumer, lade sig sminke og slippe den indre kunstner løs. Der er også mulighed for at lege med de andre børn. Bubbles Club er dog ikke nogen børnehave; og forældrene bedes blive sammen med deres børn.
  Le Montourey og Les Rives de Condrieu har ikke nogen Bubbles Club.

 • Pirate Club (5-9 år)
  Vandkampe, skattejagter og sportskampe; fem dage om ugen kan børn i alderen 5 til 9 år gå på eventyr! I juli og august bliver der også organiseret talentshows.
  Ikke alle aktiviteterne er gratis. På Les Rives de Condrieu er Pirate og Barracuda Club blevet kombineret.

 • Barracudas Club (10-14 år)
  Teenagere, som altid gerne har villet deltage i et talentshow, har det som blommen i et æg i Barracuda Club. Her kan man få undervisning i skuespil, sang og dans samt meget andet. Der bliver også arrangeret nonstop sportsaktiviteter, såsom at bygge tømmerflåder og spille Joutes, der er en fransk sport, hvor to personer kæmper mod hinanden i en båd og prøver at få smidt modstanderen i vandet. 1 til 3 gange om ugen arrangerer Barracudas Club eksklusive møder i KudaKlub, hvor der blandt andet bliver holdt picnics, organiseret flashmobs eller givet workshops i street dance.
  Ikke alle aktiviteterne er gratis. På Les Rives de Condrieu er Pirate og Barracuda Club blevet kombineret.

Underholdning for folk i alle aldre

Om dagen er der diverse sportsaktiviteter for folk i alle aldre, og om aftenen er der et stort underholdningsprogram. Danseforestillinger, kabaret, bingo- og kasinoaftener samt karaoke; du kommer ikke til at kede dig et eneste øjeblik. Siblu har et team af entertainere, der hver sæson skaber 2 eller 3 nye shows. Underholdningsteamet taler engelsk og fransk.

Nyd livet i vandet

På en Siblu campingplads er der altid et flot vandland. Her kan hele familien nyde de opvarmede indendørs- og udendørsswimmingpools med spabade, varme bade, vandrutsjebaner og småbørnsbassiner. Man kan også deltage i sportslige vandaktiviteter, såsom vandpolo, vandgymnastik og vandcykling. Der er vandsjov for folk i alle aldre!

Alle vandlandene har kvalificerede livreddere, der holder øje med tingene. Der er også en førstehjælpspost samt førstehjælpspakker med bl.a. en defibrillator og blodtryksmålere. Siblus teams bliver med regelmæssigt trænet i førstehjælp og ved, hvad de skal gøre i nødstilfælde.

Siblus Club Fun Pass

På alle Siblus ferieparker får du et Siblu Club Fun Pass. Med dette pas har campister adgang til alle aktiviteter og servicer (hvoraf ikke alle er gratis). Passet er gratis for campister, mens folk, der kommer på besøg, kan anskaffe sig et pas i receptionen.

Her er der tænkt på alt

På alle campingpladserne, der egentlig bedre kan beskrives som små landsbyer, findes der restauranter, barer, butikker og vaskefaciliteter. Nogle campingpladser har endda Health & Wellbeing Centres og frisører. Her er der alt, hvad du har brug for under ferien!

Indlæser, vent venligst...

Valgte filtre

Filtre Filter valgt:

Slette alle
Vis alle udvalgte filtre Vis færre filtre
 • Filtre results)
 • Vis på kort
 • Liste
 • Vis på kort
 • Filtre
Der gik noget galt, da søgeresultaterne blev hentet. Prøv venligst endnu engang.