Gå til hjemmesiden

Camping Le Bois de Valmarie 

Camping Le Bois de Valmarie 

Nydelsen mellem bjergene og havet

At svømme i Middelhavet, tage en dukkert i en smuk pool eller gå en tur i en gammel bymidte. Sådan ser dit ophold på denne dejlige campingplads ud. Camping Les Bois de Valmarie har alt, hvad du behøver for en solrig ferie. Du kan nyde lækker mad og tage en forfriskende dukkert hver dag. Derudover kan du nemt tage på sjove udflugter. Hele familien vil hygge sig på denne børnevenlige campingplads.

Svømning i Middelhavet

Campingpladsen ligger mellem Pyrenæerne og Middelhavet. Fra din luksuriøse bolig kan du nemt gå til en smuk strand. Derefter kan du tage en dukkert i det dejlige Middelhav. Eller du kan svømme i den skønne pool. På vandlandet i camping Le Bois de Valmarie finder du en spændende vandrutsjebane. Her glider du gennem klipperne og plasker derefter ned i det kølige vand. Hvad med et besøg i wellness-området?

Måltider med hele familien

For børnene er der en børneklub på denne campingplads. De kan også bruge deres energi i minidiscoteket. Derudover kan de skifte svømning i vandlandet ud med et besøg på legepladsen. Her er en stor reb-bro, som børnene kan klatre på. De finder også en trampolin her. På legepladsen kan du som forælder nemt holde øje med dem. Om aftenen kan du afslutte dagen med hele familien på restauranten. Ved poolen er der en snackbar. Her kan du slappe af med en snack efter svømningen. Derefter kan du køle af i poolen igen. Der er en stor restaurant, hvor du kan nyde en lækker måltid på terrassen. Hvis du foretrækker bekvemmelighed, skal du besøge take-away restauranten.

Det maleriske område

Du vågner om morgenen i en luksus mobilhome. Derefter kan du besøge den nærliggende strand eller udforske området. På mindre end tyve minutters kørsel finder du Perpignan, en turistattraktion. Her kan du gå langs den solrige kyst, besøge et gammelt slot eller slentre gennem stemningsfulde gader. Den smukke beliggenhed ved kysten giver også mulighed for at udforske kysten med en kajak. Et besøg i den middelalderlige landsby Castelnou er også en anbefaling. Castelnou er en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Derudover kan du fra Le Bois de Valmarie nemt komme til bjergene og tage en smuk vandretur.

Middelhavet inden for gåafstand

Beliggenheden gør Le Bois de Valmarie til det ideelle feriemål. Du kan tilbringe hele dagen på en smuk strand med udsigt over det azurblå hav. Samtidig kan du besøge flere smukke kystbyer fra dette sted. Derudover er du ikke langt fra den spanske grænse. Det er skønt at skifte svømningen ud med en tur til en spansk landsby over grænsen.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Bedømmelsse

  • Bad og toilet
    7,7
  • Personale
    8,7
  • Pris/kvalitetsforhold
    7,7
  • Indkvartering
    7,5
  • Omgivelser
    8,0
Total score
7,9 Score fra 3 bedømmelser

Familie med børn, forskellige aldre

Ruim opgezette camping dichtbij zee. Mooi zwembad en leuke animatie, maar niet teveel aanwezig.

8,8

Familie med børn, 4 – 12 år

Kleinschalige mooie familiecamping met een fantastisch zwembad met diverse leuke glijbanen, gezellige bar en genoeg ruimte eromheen. Geen zin in het zwembad, de zee (bewaakt) is aan de overkant van de straat.

7,2

Familie med børn, forskellige aldre

Rustige camping met veel gezinnenet kinderen tot onfeceer 14 jaar

8,0

Beliggenhed

Camping Le Bois de Valmarie

Le Racou
66702 - Argelès-sur-Mer
Frankrig
Afstand fra Flensborg: 1.766 km

Planlæg rute

Koordinater: 42°32'20"N 3°3'8"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Camping Le Bois de Valmarie​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

  • Hunde

    • Hunde ikke tilladt i lavsæsonen
    • Hunde ikke tilladt i højsæsonen

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området