Gå til hjemmesiden

Camping Borken am See 

Camping Borken am See 

Hyggelig familiecamping i Nordrhein-Westfalen


Denne hyggelige campingplads ligger i det altid charmerende og gæstfrie Nordrhein-Westfalen. På Camping Borken am See er afslapning og ro i fokus, midt i den skønne natur og med en swimmingpool. I det nærliggende område finder du også masser af muligheder for eventyrlystne dage ud.

Masser af svømmemuligheder


Swimmingpoolen på Camping Borken am See er det ideelle sted at køle af på varme dage. Den firkantede pool er overskuelig, og på grund af den gradvise dybde egnet til de yngste svømmere. Omkring poolen finder du liggestole og parasoller. Hele familien kan nemt tilbringe hele dagen i solen. I den tilstødende fritids sø kan du også bade. Børnene vil hygge sig med vandlege, mens du kan slappe af på sandstranden. Og hvis vejret ikke arter sig, er det tropiske svømmebad i Borken tæt på.

Eventyrligt ophold


Der er aldrig mangel på eventyr på denne campingplads. Om sommeren er der masser af arrangementer for både unge og gamle. Der er et omfattende animationsprogram for de små, og der er forskellige vandreture og cykelture. Derudover finder du på Camping Borken am See flere legeområder, sportsfaciliteter og en minigolfbane. Lige uden for campingpladsen er der en klatrepark, der tilbyder et eventyrligt udflugtsmål for hele familien.

Slap af og lad batterierne op


Du kan lade op i campingpladsens hyggelige brasserie, hvor du kan nyde en smuk udsigt over søen. Terrassen er det ultimative sted at slappe af efter en aktiv dag eller efter din tid på campingpladsen. Her kan du nyde en solid frokost eller middag, en kop kaffe om morgenen eller en cocktail om aftenen. Campingpladsen tilbyder også en brødleveringsservice. Start din dag godt med lækre friske tyske rundstykker!

Udforsk området


I det nærliggende område omkring Borken er der masser at opleve. Området, lige over grænsen ved Winterswijk, er perfekt til lange gåture og cykelture. Naturreservatet Hohe Mark er meget alsidigt med grønne skove, vidtstrakte marker, slotte, borge og gårde. Her hersker en skøn ro, og udendørslivet er standarden. Og det hele kun en stenkast væk fra den hollandske grænse!

De mange muligheder på Camping Borken am See


Så du vil stå med fødderne i Pröbstingsee's sand på ingen tid. Camping Borken am See er et sted, hvor ro og afslapning går hånd i hånd med eventyr. Så du kan vælge hver dag, hvilket af de to det skal være. Svømning, klatring, en dag i forlystelsesparken eller bare gå- eller cykelture? Alt er muligt! Hvis det ikke er ferie, hvad er det så?
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Camping Borken am See

Pröbstinger Busch 16
46325 - Borken (Hoxfeld)
Tyskland
Afstand fra Flensborg: 490 km

Planlæg rute

Koordinater: 51°49'57"N 6°47'29"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Pladskort

Se pladskort for Camping Borken am See​ her. Du kan også downloade pladskorten som en pdf.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området