Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Eifel i Tyskland

Campingpladser i Eifel er det perfekte udgangspunkt for naturelskere og udendørs aktiviteter. Eifel er et ideelt område for rafting, kajak, cykling eller vandreture. Eifel har også mange byer med smukke seværdigheder. I denne skønne ferieregion vil du helt sikkert have en varieret ferie.

Læs videre

Campingplads i Eifel: Masser af aktiviteter

Hvis du kan lide lange vandre- og cykelture så er det oplagt at campere i denne region. Eifel, som er beliggende ved de belgiske Ardenner i Vesttyskland, var før et vulkansk område. Nu da disse vulkaner ikke længere er aktive, er der opstået et område med skov og eng, hvor der er mange afmærkede vandreruter.

Hvis du ønsker at være aktiv under din ferie på en campingplads så er Eifel et fantastisk område for både ridning, kajakroning, rafting og andre former for vandsport. Disse sportsgrene er også sjovt for børnene og mindre aktive campister.

Efter en aktiv dag er det skønt at komme tilbage til din campingplads. Hvis du ønsker at leje en feriebolig på en campingplads så har Eifel masser af muligheder. Du kan vælge at leje en mobil home eller en bungalow.

Seværdigheder i Eifel

Hvis du er på udkig efter kulturelle oplevelser efter de aktive udfoldelser så er der skønne og mange byer i nærheden af din campingplads. Vi kan anbefale:

  • Trier
    Som én af de ældste byer i Tyskland er dette en by, du ikke bør gå glip af under dit ophold på en campingplads. Trier har et historisk torv (Hauptmarkt), hvor du bl.a. finder Marktkreuz fra 958.
  • Monschau
    De mange historiske bygninger såsom slottet Monschau, den gamle mølle og museer. Disse samt de mange restauranter har betydet at Monschau har fået tilnavnet Eifels perle. Byen er helt sikkert et besøg værd!
  • Bad Munstereifel
    Et besøg i denne romantiske by kan anbefales som udgangspunkt fra din campingplads. Bad Munstereifel har en ekstraordinær bymidte med mange gamle huse og dejlige idylliske kanaler. Kurbadene i Bad Munstereifel har i årevis været meget populære.

Eifel er en region, hvor man aldrig keder sig. Tæt på Eifel er der en del turistmæssige byer såsom Köln, Düsseldorf og Maastricht. Disse byer er gode som udflugtsmål.

I Eifel vil du finde mange ingredienser til en fantastisk ferie, både på og i nærheden af din campingplads. Eifel er et betagende område!