Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Schwäbische Alb i Tyskland

Campingpladser i Schwäbische Alb - også kendt som de Schwäbische Alper eller de Schwäbische Jura – ligger mellem imponerende bjerge, maleriske landsbyer, slotte, borge og ruiner, så i denne region er der meget at opleve fra din campingplads. Schwäbische Alb er en flot lav bjergkæde (op til 1.000 meter) i Sydvesttyskland, hvor natur og kultur tilbyder mange skønne ferieoplevelser.

Læs videre

Campingplads i Schwäbische Alb: Camping i grønne omgivelser

Schwäbische Alb ligger i delstaten Baden-Württemberg. Schwäbische Alb er en populær vintersportsregion, men også en fantastisk camping sommer destination. Campingpladser i Schwäbische Alb er også et fint udgangspunkt for udflugter og seværdigheder.

Omkring din campingplads findes der megen uberørt natur. Schwäbische Alb er særligt velegnet til en aktiv ferie. Foruden vandreture på de mange smukke stier i dette område kan man også vælge at bruge tiden på klatring eller kanosejlads på floden Grosse Lauter.

Efter en aktiv dag i naturen kan du tage et velfortjent hvil på campingpladsen eller slappe af med stil i en af de mange lokale termiske bade såsom Albthermen i Bad Urach. I Schwäbische Alb kan du naturligvis bo i eget telt eller campingvogn eller du kan leje en dejlig mobil home.

Kulturelle oplevelser i nærheden af din campingplads: Ulm, Stuttgart eller Ellwangen

Schwäbische Alb har mange kulturelle tilbud til sine besøgende. Der er mange charmerende byer i nærheden af din campingplads. Her kan man opleve den autentiske sydtyske kultur. Vi anbefaler:

  • Stuttgart
    Omkring 60 km fra Schwäbische Alb ligger Tysklands 6. største by Stuttgart. Stuttgart tilbyder nogle skønne oplevelser såsom tv-tårnet, det klassiske Königsbau (forretnings- og shoppingcenter) med sin 135 m lange imponerende facade.
  • Ulm
    Ulm har en af de største historiske by kerner i Tyskland. Her findes meget moderne kunst såsom Kunsthalle Weishaput og den ufo rglemmelige Münster Kirche med det højeste kirketårn i verden.
  • Ellwangen
    Ellwangen er den mest romantiske by i området og har charmerende gader og pladser, skønne byhuse og smukke kirker. Tilbring en dag her og lad dig fortrylle.

Udforsk og opdag flere skatte i nærheden af din campingplads. Kirchheim, Sigmaringen og Bad Urach er andre steder du kan besøge i løbet af din ferie i Schwäbische Alb.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI  Swabian Alps Se 1 campingpladser

Populære temaer i  Swabian Alps