Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Baden-Württemberg i Tyskland

Camping på en af campingpladserne i Baden-Württemberg er som et frisk pust. Det er en af de mest populære og gæstfrie ferieområder i Sydvesttyskland. I denne meget yndet feriedestination finder du livlige byer, særlige seværdigheder og masser af sportsfaciliteter. En campingplads i Baden-Württemberg er et godt udgangspunkt for at opleve resten af regionen.

Læs videre

Campingplads i Baden-Württemberg: Oplev regionen

Hvis du er på udkig efter en stor campingplads i Baden-Württemberg så er Schwarzwald, Bodensee og Schwäbische Alb meget populære campingferie områder. Med det enorme landskab, udbuddet af kultur og mange seværdigheder er der noget for alle.

  • Vandreture i Schwarzwald
    Schwarzwald, den sorte skov, har mange vidunderlige campingpladser. Schwarzwald er meget populært blandt vandrere og cyklister. Der er masser af cykelstier i området og mere end 7.000 km afmærkede vandrestier. Donau udspringer også herfra!
  • Vandsjov på Bodensee
    Bodensee er den største sø i Centraleuropa og er omgivet af smukke historiske byer, som du kan besøge med udgangspunkt fra din campingplads. Bodensee byder også på masser af vandsportsfaciliteter.
  • Natur i Schwäbische Alb
    Schwäbische Alb er det ideelle sted at nyde naturen og kulturen fra din campingplads. Schwäbische Alb er en lav bjergkæde, der løber gennem Baden Württemberg. Slotte, slugter, kulturlandskaber, ren luft og fantastiske udsigter, Schwäbische Alb har lidt af hvert.

Aktiviteter omkring campingpladsen

Hvis du ønsker en afslappet dag under din ferie på campingpladsen så byder Baden-Württemberg på forskellige kursteder herunder Baden Baden, hvor du kan slappe helt af.

Et bud på en kulturel oplevelse til en dagsudflugt fra din campingplads kunne være byen Stuttgart. I Stuttgart er der smukke bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter. Det er også det rette sted for shopping.

Camping med hele familien

En campingplads i Baden-Württemberg er et fantastisk sted for en campingferie med hele familien! Nogle af campingpladserne har pool, eller også kan du bade i en sø i nærheden. De har som regel også legepladser og børneunderholdning.

Du kan booke en standplads til dit eget telt eller campingvogn. Hvis du ønsker at tage på camping, men ikke har dit eget campingudstyr er det også muligt at leje en mobil home eller campingvogn.

Kort sagt er en campingplads i Baden-Württemberg det ideelle sted for en aktiv ferie, men også for campister, der søger fred og ro i deres ferie!