Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Bayerischer Wald i Tyskland

Campingpladser i Bayerischer Wald (Bayerske Skov) er det ideelle feriemål for naturelskere. I dette enorme område af enestående naturskønhed kan du slappe af og nyde den friske luft og frem for alt regionens storslåede flora og fauna. Efter en dags vandring vil det være godt at komme tilbage til campingpladsen og slappe af. De Bayerischer Wald er et populært ski område om vinteren og en solrig campingdestination om sommeren!

Læs videre

Campingplads i Bayerischer Wald: en ferie, hvor tre lande mødes

Bayerischer Wald strækker sig fra Regensburg til Passau, bjergkæden Böhmerwald, som løber langs den tjekkiske grænse. Floden Regen, som feriegæsterne kan nyde godt af.

Vandring er den mest populære aktivitet blandt turister. Her er mange bjergtoppe (hvoraf en er 1456m), og du vil støde på vandfald, bjergsøer og maleriske landsbyer. I nærheden af din campingplads vil du finde mange vandreruter. Bayerischer Wald ligger langs grænsen til Østrig og er perfekt til dagsture.

Campingpladserne tilbyder naturligvis standpladser, men mange tilbyder også hytter og campingvogne. De fleste campingpladser i Bayerischer Wald kan også prale af pools og legepladser. Campingpladserne i Bayerske Skov giver gode muligheder for at komme væk fra det hele og helt slappe af.

Seværdigheder i Bayerischer Wald

Bayerischer Wald er hjemsted for en række typiske bayerske byer, som byder på mange seværdigheder:

  • Passau, flodernes by
    Passau, ”byen med de tre floder”, hvor floderne Donau, Inn og Ilz løber sammen. Dette har bidraget til at byen gennem århundrede har blomstret. Kirker, et fort med en flot udsigt og mange smukke bygninger vidner om byens rige historie.
  • Regensburg, havneby
    Regensburg er én af de ældste byer i Tyskland. Vi kan stærkt anbefale et besøg til Regensburg med udgangspunkt fra din campingplads. Regensburg har en smuk middelalderlig bymidte, der er hjemsted for en række museer, kirker og klostre.

Ved at vælge en campingplads i Bayerischer Wald er du så godt som sikker på en uforglemmelig ferie. Bayerske Skov er et skønt feriemål.