Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Niedersachsen i Tyskland

En campingplads i Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland tilbyder dig en base i en varieret natur, lige fra hav og sand til tæt skov og hede. Fra en af vore campingpladser kan du til fulde nyde denne varierede natur. Niedersachsen er en delstat bestående af flere store regioner, som hver har noget særligt at tilbyde.

Læs videre

Campingpplads i Niedersachsen: Tid til naturen

Hvis du ønsker sjove oplevelser i de ferie i Niedersachsen så er her mange forlystelsesparken, som hele familien kan nyde godt af! Ydermere er der på en del af campingpladserne i Niedersachsen pool, legeplads samt underholdning til børnene.

For dem, der ønsker at tage på vandre- eller cykelture under deres ferie på en campingplads, gør Harzen, den nordligste del af Tysklands bjergkæder, dette område til en perfekt base. Der tilbydes mange former for vandsport også i nærheden af din campingplads. Niedersachsen er et paradis for naturelskere.

Seværdigheder i Niedersachsen

Når du holder ferie på en campingplads i Niedersachsen er der nogle byer, der er oplagte at besøge. Hamborg, Bremen og Hannover er bestemt værd at bruge tid på, når du holder ferie i Niedersachsen.

  • Hamborg
    I Tysklands næststørste by, Hamborg ved bredden af Elben, vil du opleve fremragende arkitektur og spændende museer. Byen er også en fantastisk shopping destination og byder på mange restauranter og cafeer.
  • Bremen
    Kunst og kulturelsker er nødt til at besøge Bremen. De vigtigste seværdigheder her er rådhuset (Rathaus), hvor Roland statuen vogter over byen, og symboliserer frihed og den moderne statue af det verdensberømte eventyr Bremer Stadtmusikanten.
  • Hannover
    Hannover er hovedstaden i delstaten Niedersachsen og byens centrum har en ”rød tråd” i vejbelægningen, der skal lede de mange besøgende forbi de mange flotte og interessante seværdigheder. Bare følg ”den røde tråd” og få den bedst mulige introduktion til byen.

Et ophold på en campingplads i Niedersachsen byder således på noget for enhver smag!