Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Harzen i Tyskland

Campingpladser i Harzen sikre dig med garanti en uforglemmelig ferie. En campingplads i Harzen er den ideelle base for campister der er glade for naturen, da campingpladsen er omgivet af nationalpark. Harzen byder på store skove med smukke vandløb, vandfald og imponerende dale. Efter en dagsvandring i landskabet er det en fornøjelse at vende tilbage til din campingplads. Harzen er et eventyr for hele familien!

Læs videre

Campingplads i Harzen: Camping i varieret natur

Harzen er den nordligste del af Tysklands lave bjergkæde, hvor den højeste bjergtop er Borcken med sine 1141 meter. Harzens bjerglandskab er perfekt til udendørs aktiviteter, fra mountainbike ved Würmberg til monsterkørsel (store scootere) med hele familien i Braunlage.

Dette smukke område er perfekt til afslapning. De smukke omgivelser, frisk luft og mineralvand fra bjergene har gjort Harzen til et ideelt stred for sanatorier og er en af de bedste regioner i Tyskland til at besøge en spa. De termiske bade i Altenau, Bad Grund og Bad Lauterberg kan stærkt anbefales.

Harzen kan prale af en række fine campingpladser, som du kan bo på i eget telt eller campingvogn. Børn vil ikke kede sig på campingpladserne, da mange campingpladser i Harzen har legeplads og pool.

Seværdigheder i Harzen

Udover sportsaktiviteter, er der megen kultur omkring din campingplads. Harzen er omgivet af romantiske og kulturelle steder såsom Kassel, Walkenried, Eschwege og Göttingen.

 • Kassel, kunstens by
  Kassel er den vigtigst by i Harzen og kan let nås fra din campingplads, Kassel er kendt for sin Herkules statue og slottet Wilhelmshöhe. Kunstinteresserede bør ikke gå glip af den internationale kunstudstilling Documenta.
 • Walekenried
  Denne lille by beliggende i den sydlige del af Harzen kan vi stærkt anbefale, at du besøger fra din campingplads. Walkenried er berømt for sit århundrede årgamle kloster. Museet, som beskriver klostrets historie, blev åbnet i 2006.
 • Eschwege
  Den maleriske og velbevarede middelalderby Eschwege er kendt for sin unikke charme. Museer, butikker og restauranter ligger langs byens snoede gader. Du vil blive imponeret over byens mange bindingsværkshuse.
 • Göttingen
  Göttingen er hjemsted for smukke bygninger fra middelalderen og byens rige kultur afspejles i dens gamle marked Gänseliesel og historiske præg. Göttingen kan let udforskes på cykel, eller benyt dig af byens fremragende transportforbindelser.

TEKST