Gå til hjemmesiden

Camper i Nordtyskland

Du kommer rigtigt til dig selv igen på campingpladser i Nordtyskland. Hvad enten du vælger at opholde dig ved Østersøens hvide sandstrande eller ved Vesterhavet med de mange øer, så er det umuligt ikke at nyde den pragtfulde natur her. Folk, der holder af kultur, vil også sætte pris på en ferie i Nordtyskland. Det er skønt at opholde sig i byer såsom Rostock, med de pragtfulde parker og barokbygninger.

Lees meer

Campingpladser i Nordtyskland: Sol, hav og afslapning

Nordtyskland er kendt for sit forhold til vand. Østersøen, Vesterhavet, de mange søer og de fire store floder (Ems, Weser, Elben og Oder) gør dette til et unikt område. Dette er et skønt sted for alle, der holder af vandsport. Har du ikke så meget lyst til at være aktiv på ferien? Så kan du tage sol på den dejlige strand, som ofte ligger lige ved campingpladsen.

Nedersaksen, der ligger i den vestlige del af Nordtyskland, er en rigtig dejlig feriedestination. Campingpladserne her ligger i nærheden af skove, heder og søer. Det er helt klart det værd at tage en tur til en af byerne Hamburg, Bremen og Hannover, når du er på campingferie i dette område.

Har du ikke lyst til at rejse alt for langt væk, så kan Slesvig-Holsten anbefales. Området grænser op til såvel Vesterhavet som Østersøen. Holder du af vandsport, så må du ikke gå glip af at tage en tur til dette område. Derudover byder omgivelserne på pragtfulde, små byer såsom Kiel, Lübeck og Fehmern.

Campingpladserne i Mecklenburg-Vorpommern har noget for enhver type turist: Feriehuse og luksus mobilhomes. Har du lyst til at forlade campingpladsen et lille stykke tid, og vil du gerne se et pragtfuldt eventyrs slot, så tag en tur hen til byen Schwerin.

Aktiv og sportslig

Vælger du at tage på en campingferie i Nordtyskland, kan du nyde alt det, som omgivelserne har at byde på. Der er rigtig mange forskellige muligheder:

  • Cykel- og vandreture
    Campingpladserne i Nordtyskland befinder sig overvejende i flade omgivelser. Dette gør det til et skønt område at cykle rundt i. Tip: I Rügen begynder der vandre- og cykelruter, der bl.a. går forbi de verdensberømte kridtklipper eller hen til den fredede fiskerlandsby Vitt.
  • Vandsport
    Kan du godt lide at dyrke vandsport, så er der mange campingpladser i Nordtyskland, hvor du vil føle dig som blommen i et æg. Ofte ligger campingpladserne tæt ved enten havet eller ved en sø, hvor du kan surfe, sejle, stå på vandski eller dykke. Enhver vandrotte vil have nok at tage sig til her.
  • Skinnecykling
    Med en skinnecykel kan du udforske området på en helt unik måde. Enhver kan gøre det og du har det garanteret sjovt. På jernbaneskinnerne kan du på en afslappet måde (det er ikke nødvendigt at bruge mange kræfter) nyde de smukke, naturlige omgivelser. Skinnecykling er også yderst eget for større grupper, og du kan skinnecykle mange steder i Tyskland.