Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Main Tauber i Tyskland

Campingpladser i området ved floderne Main Tauber (Taubertal) er omgivet af masser af grønne og naturlige områder. Beliggende i den sydlige delstat Baden Württemberg, Tauber-floden lader sig her skille fra floden Main og har dannet Taubertal. Fra en campingplads i området ved Taubertal befinder du dig i et område fyldt med slotte og borge. En tur gennem Taubertal kaldes ofte ”en rejse gennem Tysklands historie”. Kom og oplev floderne Main Tauber.

Læs videre

Campingplads i Taubertal: En ferie for de aktive

Hvis du ikke ønsker at sidde stille under dit ophold på din campingplads tilbyder Tauber og Main dig og din familien mange muligheder. Du kan nyde en tur i kajak, på vandski eller tage på en rolig bådtur på disse floder. Main Tauber byder også på en del vandre- og cykelruter.

Efter en skøn dag med mange aktiviteter er det dejligt atter at vende tilbage til din campingplads. Men området ved Taubertal har meget mere at byde på, så man tager hurtigt på tur igen. Der er masser af restauranter med lokale specialiteter med bl.a. skønne kød- og fiskeretter og velsmagende unikke vine og øl.

Seværdigheder fra din campingplads: Wertheim, Heidelberg og Würtzburg

Denne region tilbyder også masser af kultur. Der er mange dejlige byer, der ofte let kan nås fra din campingplads. Området ved Taubertal er et område du kan lære at kende på mange måder. Besøg f.eks.:

  • Heidelberg slot
    Vi kan anbefale dig at besøge det imponerende slot i Heidelberg. Det vil blive en dagsudflugt fyldt med historie med udgangspunkt fra din campingplads. Der er også et museum, hvor man kan lære om byens historie, som kan dateres helt tilbage til år 1196.
  • Romantiske Wertheim
    Denne romantiske by med sine idylliske smalle gader kan stærkt anbefales, at du besøger under dit ophold på en campingplads. Wertheim har adskillige historiske bygninger, såsom Wertheim borg fra det 11. århundrede.
  • Det gamle bispesæde Würzburg
    Også Würzburg er rig på historie. Byen har smukke gamle broer, en romersk katedral og Würzburger Residenz, som er på UNESCO´s verdensarvsliste.

Det er selvfølgelig mange andre spændende oplevelser i denne region. Hvis du ønsker at nyde en dag med shopping i nærheden af din campingplads er det muligt i de tre nævnte byer, men der er mange andre steder med butikker, fortovscafeer og førsteklasses restauranter.