Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Nordrhein-Westfalen i Tyskland

På en campingplads i Nordrhein-Westfalen vil du befinde dig i en af de smukkeste dele af Tyskland. Området byder på både store byer og enorme landskaber, hvor du kan nyde campinglivet på en af de fremragende campingpladser. Nordrhein-Westfalen betyder en velfortjent ferie fyldt med oplevelser.

Læs videre

Campingplads i Nordrhein-Westfalen

Hvis du er på udkig efter en egnet campingplads for din ferie så tilbyder Nordrhein-Westfalen skønne campingpladser midt i naturen.

Du kan vælge at bo i dit eget telt eller campingvogn på campingpladsen, men Nordrhein-Westfalen tilbyder også mulighed for at leje flotte mobil homes.

Camping i naturen

Naturelskere kan forkæle sig selv under deres ophold på en campingplads. Områderne Eifel og Sauerland egner sig godt til en skøn ferie.

  • Eifel
    De mange vulkaner i dette område yder fremragende muligheder for alle former for vandsport. Man kan dog også tage på skønne vandreture, cykle og ride. Der er nok af muligheder for en aktiv ferie.
  • Sauerland
    I dette fantastiske bakkede område, kan du nyde bjerge, skove og søer fra din campingplads. Sauerland kaldes ofte for ”landet med de tusind bjerge”. Her tilbydes også en masse kulturelle og historiske oplevelser.

Storbyferie fra din campingplads

Fra din campingplads i Nordrhein-Westfalen kan du besøge smukke byer. Essen er et godt eksempel. Köln og Düsseldorf er også, takket være deres interessante seværdigheder, værd at besøge. Nordrhein-Westfalen har desuden mange andre kulturelle tilbud.