Gå til hjemmesiden

Campingplads i Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland

Ophold på en campingplads i Mecklenburg-Vorpommern vil altid være en unik oplevelse. Campingpladserne her på Tysklands østkyst byder på mange sportsfaciliteter. En ideel region for en familieferie på en campingplads. Klimaet i Mecklenburg-Vorpommern overrasker positivt. Området er ikke kun rig på skøn natur men også på kultur!

Læs videre

Campingplads i Mecklenburg-Vorpommern: Varieret ferie med havluft

Både, kanoer, telte, feriehuse, luksus mobil homes: Campingpladser i Mecklenburg-Vorpommern har typisk alle muligheder. De skønne hvide sandstrande langs denne del af kysten er meget velholdte. Langs østkysten er det en skøn oplevelse at nyde et godt måltid på en af restauranterne, der har udendørs servering.

Hvis vejret skulle være dårligt, når du opholder dig på campingpladsen, byder Mecklenburg-Vorpommern på mange sauna og spa tilbud. Du er aldrig langt væk fra Østersøen: Skønt for børnene. Hvis du under din ferie på campingpladsen i Mecklenburg-Vorpommern har lyst til at fiske eller sejle i kano er området ideelt pga. de mange floder og søer!

Dagsture fra din campingplads

Du kan være lige så aktiv i den smukke natur som du ønsker. Men du kan opleve meget andet under din ferie på en campingplads i Mecklenburg-Vorpommern:

  • Rostock
    Denne gamle by er absolut værd at besøge med udgangspunkt fra din campingplads. I Rostock er der en skøn gammel havn, en smuk zoologisk have og en botanisk have.
  • Warnemünde
    I Warnemünde kan man opleve gigantiske krydstogtskibe, som ligger til i havnen. Byen huser også verdens mest originale og stadig største ”windjammer”, hvis sejl er et fantastisk skue.
  • Rügen og Stralsund
    Ligeledes et besøg værd fra din campingplads: Rügen, Tysklands største ø. Den største by er Stralsund, et malerisk sted fyldt med kulturelle seværdigheder.

Har du fået lyst til at campere ved Østersøen? Mecklenburg-Vorpommern har meget at byde på og er et fantastisk område for en campingferie. Mecklenburg-Vorpommern er lig med en vidunderlig ferie!