Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Vesterhavet i Tyskland

Campingpladser ved Vesterhavet er beliggende i et dejligt område, hvor man har fred og ro. Med vinden i håret kan du vandre gennem klitterne og langs de brede sandstrande. Dette kystområde langs Vesterhavet er en region med meget at byde på. Fra afslappende cykelture til vild vandsport og kulturelle udflugter, Vesterhavet har det hele!

Læs videre

Campingplads ved Vesterhavet: en varieret ferie

Denne region er perfekt til en varieret ferie på en af de mange store campingpladser. Vesterhavet, i delstaten Niedersachsen, er perfekt for dem der elsker sol, hav og sand.

Det tyske vadehav er utroligt populært blandt windsurfere og kit surfere og takket være de store og lange bølger samt det forholdsvise lave vand er det også ideelt for nybegyndere. Langs Vesterhavet er der en række surfer skoler.

Hvis du hellere vil slappe af så kan du ligge på stranden i solen og tage en dukkert i havet for at blive afkølet alt imens dine børn bygger sandslotte. Om aftenen kan du nyde en frisk fisk og ægte tysk øl i en af de mange restauranter. Livet ved Vesterhavet er skønt!

Campingpladser i delstaten er godt udstyret. Hovedparten har pool og vandrutsjebane, sportsarealer og legeområder. Her vil du få en skøn ferie i dit eget telt, campingvogn eller autocamper.

Udflugter fra din campingplads: Sild, Bremen og Hamburg

Der er absolut ingen grund til at kede sig! Området ved Vesterhavet har et bredt og varieret udvalg af seværdigheder bl.a. disse anbefalelsesværdige steder:

  • De Nord- og Østfrisiske øer
    En tur til en af de tyske frisiske øer er en ferie i sig selv. Sild, den største af de tyske frisiske øer, er hjemsted for det ældste fyrtårn og højeste klitter i Tyskland. De andre øer har meget andet at byde på.
  • Hamborg
    Hvis du har lyst til et par timer væk fra din campingplads så er Hamborg, med sine utallige seværdigheder og noget for enhver smag, et oplagt valg. Fra skønne parker for børn til klassiske koncerter. Hamborg er en international by, du simpelthen ikke må glip af under din ferie i Niedersachsen.
  • Nyd Bremen
    Bremens mest berømte personer er figurerne fra Brødrene Grimms kendte eventyr. Ved rådhuset (er på UNESCOs liste over kulturarv) poserer en bronzestatue af Grimms by musikanter til ære for det kendte eventyr. Bremen er fyldt med historie, kultur og skønne restauranter.

Under din campingferie ved Vesterhavet vil du finde en lang række andre seværdigheder tæt på din campingplads. Husum, Bremershaven og Dorum er alle fine steder lige rundt om hjørnet af din campingplads. Vesterhavet er en region, som du aldrig får nok af.