Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Bayern i Tyskland

En campingplads i Bayern er lig med en varieret ferie. Bayern er en af de mest varierede regioner i Tyskland, med sin høje bjerge, søer, floder og storslåede skove samt et blændende landskab. Kulturelt set har området også meget at byde på. Uanset hvilken campingplads du vælger er du garanteret en fantastisk ferie!

Læs videre

Campingplads i Bayern

Hvis du er på udkig efter den perfekte campingplads så har Bayern en masse at byde på. Her er campingpladser med pools, legeplader og underholdning. Du kan vælge at bo på en standplads, men mange campingpladser tilbyder også leje af en feriebolig såsom en mobil home eller en bungalow.

Campingpladser i Bayern er omgivet at et skønt landskab fyldt med fyrreskov, søer og floder. Bayern er ikke kun et yndet feriemål om sommeren, men er også fantastisk til en campingferie om vinteren.

Aktiviteter fra din campingplads

Du kan nyde og opleve næsten alt med udgangspunkt fra din campingplads. Skovene i Bayern er én af de smukkeste naturreservater i Tyskland, hvor man kan nyde vandre- og cykelruter. Bayern er også et meget velegnet feriemål til vandsportsinteresserede.

Du kan vælge at tage en tur langs den romantiske vej (Romantische Strasse) gennem Bayern, hvor man kan nyde det varierede landskab, som regionen byder på. Vejen går fra Würzburg til foden af alperne og er en af de mest berømte turistruter i Tyskland.

Seværdigheder i Bayern

Hvis du er opsat på at besøge byer i Bayern, så er der en række byer du ikke bør gå glip af:

  • Nürnberg
    Nürnberg er berømt for sin legetøjsindustri og for den ældste Zoo i Europa. Det verdensberømte Christkindl Markt (julemarked) og byens centrum anbefales det at besøge.
  • München
    Byen München er absolut en by du ikke må gå glip af under din campingferie. München er kendt for sin årlige Oktoberfest, men byen har meget mere at byde på, bl.a. museer, kirker og andre historiske bygninger.
  • Würzburg
    Würzburg, beliggende ved floden Main i den nordlige del af Bayern, er præget af kunst, kultur og vin. Berømte seværdigheder omfatter bl.a. fæstningen Marienberg.

Byerne i Bayern er ofte karakteriseret ved deres stærke kontraster og blanding af historiske bygninger og moderne arkitektur. Foruden de mange spændende byer byder regionen også på flere charmerende seværdigheder såsom slottet Neuschwanstein. Bayern er perfekt for dem, der ønsker en varieret ferie!