Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Hessen i Tyskland

Camping i Hessen er lig med en uforglemmelig ferie. Delstaten Hessen er et sted for campister, der elsker natur. Udover den skønne natur er der en række smukke byer og landsbyer inden for relativ kort afstand af campingpladserne. Hessens mangfoldighed gør det til en fantastisk fornøjelig delstat at campere i!

Læs videre

Campingplads i Hessen: Natur og afslapning

For naturelskere er denne delstat i det centrale Tyskland bare ideel til en ferie på en campingplads. Hessen er et fantastisk område at vandre eller cykle i. Som du bevæger dig rundt vil du opdage de stadigt skiftende landskaber og lokkende søer og floder.

Dem, der søger total afslapning, kan benytte sig af et kursted (Kurort), hvilke der findes mange af indenfor en rimelig afstand af din campingplads. Hessen har mange kursteder f.eks. Bad Wildungen, som er Europas største.

Det siger sig selv, at man også kan finde skøn afslapning lige ved siden af sit telt eller campingvogn. Det er behageligt blot at gå ud af telt døren på campingpladsen og nyde en velfortjent stund i fred og ro.

Seværdigheder i Hessen

Camping i Hessen handler ikke kun om skøn natur omkring din campingplads: Hessen har også meget at tilbyde i form af kultur og historie. Der er nogle charmerende byer:

  • Frankfurt am Main
    Alle campingpladser ligger i rimelig kort afstand af Frankfurt, den vigtigste by i denne del af Tyskland. Frankfurts varetegn er de ultramoderne bygninger/skyskrabere, som tårner sig op i byen.
  • Wiesbaden
    Hovedstaden i delstaten Hessen er Wiesbaden, som også er værd at besøge. Det imponerende Kurhaus er byens mest dominerende bygning. Gå heller ikke glip af statsteateret (Hessiches Staatstheater) og museet i Wiesbaden.

Såvel som i disse store byer kan du også gå på opdagelse i mange andre mindre byer i nærheden af din campingplads såsom Fritzla (en traditionel katolsk by), Alsfeld, Limburg eller Michelstadt. Hver by og landsby i Hessen har en vifte af spændende oplevelser.