Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Østersøen i Tyskland

Campingpladser ved Østersøen er et fremragende valg for en familieferie. Denne del af Tyskland er domineret af Østersøens skønhed. Fantastiske sandstrande er indenfor rækkevidde af din campingplads. Østersøen byder på masser af muligheder for vandre- eller cykelture og kultur: En skøn by er aldrig langt væk fra din campingplads ved Østersøen.

Læs videre

Campingplads ved Østersøen: Rolig, frisk luft og hvide sandstrande

Camping på Tysklands østkyst er et fantastisk sted at nyde skøn havluft, varieret landskab og venlige og imødekommende mennesker, der vil sørge for, at du føler dig velkommen på deres campingplads. Aktiviteterne langs Østersøen kysten omfatter mange sportsudfoldelser: Du kan sejle, lære at dykke eller prøve kræfter med golf.

Naturen omkring din campingplads ved Østersøen vil være enge, strande og en god, sund vind. Tag ikke fejl at solens stråler, selvom vi befinder os i Nordtyskland kan man godt blive lige så brun som var man ved Middelhavet. Hvis man ikke ønsker at bo i eget telt, er der også mulighed for at leje en bungalow eller mobil home her ved Østersøen.

Dagsture fra din campingplads

Hvis vejret er mindre godt kan du tage på udflugter med udgangspunkt fra campingpladsen. I denne del af Tyskland ved Østersøen kysten er der mange turiststeder, der byder på kulturelle oplevelser. Din campingplads vil typisk være mindre end en 1 times kørsel fra Hamborg eller én af de andre skønne byer som:

  • Lübeck
    Denne gamle købmandsstad er meget velbevaret og er oplagt som en dagsudflugt fra din campingplads. Lübeck har mange skattede museer såsom Buddenbrookhaus, et fint byhus med udstillinger om forfatteren Thomas Mann. Lübeck byder også på shopping og restauranter.
  • Borg, på øen Femern
    Det kan være sjovt at tage væk fra fastlandet, når du opholder dig på en campingplads! Femern er en stor smuk tysk ø. Øens hoved attraktion er borgen. Man kan også udforske øen på cykel.
  • Puttgarden
    Selv en dagstur til Danmark med færge er mulig fra en campingplads ved den tyske østkyst. Puttgarden, på den tyske side, har en færgeforbindelse (blot en halv times sejlads) til Rødby, på den danske side. Havnen i Puttgarden er større end selve byen Puttgarden!

Der er naturligvis mange andre attraktive stede at gå på opdagelse med udgangspunkt fra din campingplads. Østersøkysten er rig på historie: Du bør også besøge Wismar, Travemünde eller Neustadt. Kulturhistorien og naturen er en god kombination for en strålende ferie på en campingplads ved Østersøen!