Gå til hjemmesiden

Camping i Lido di Jesolo Italien

Lido di Jesolo er en af de flotteste badebyer ved Adriaterhavets kyst. Gennem sin beliggenhed, tæt ved store byer som Venedig, Padua og Treviso, har en campingferie i Lido di Jesolo den ideelle kombination af afslapning ved stranden, kulturen og byens travlhed. Husk at nyde den skønne natur.

Læs videre

Solferie

Hvis du vælger en ferie på en campingplads i Lido di Jesolo er du garanteret sol. Badebyen strækker sig ud langs stranden, hvorved stranden altid er tæt ved campingpladsen. På campingpladsen kan du slappe af ved swimmingpoolen, læse en god bog eller spise en is i snackbaren. Ved teltet eller mobilhomet har du tit tilstrækkelig skygge fra de omkringstående store grantræer, hvad der gør det behageligt at lege med hele familien på standpladsen. Lido di Jesolo er også et godt udgangspunkt til at opdage området, for der er masser at se og lave!

  • Venedig
    Kun en times kørsel fra Lido di Jesolo finder du Venedig, byen med gondoler, kanaler, store torve og specielle broer. Fra Lido di Jesolo kan du tage båden direkte til Venedig, hvor du finder det verdensberømte San Marco torv. Besøg f.eks. Rialtobroen og markedet tæt ved for lokale lækkerier, eller tag båden til øerne Burano og Murano og se de iøjnfaldende farvestrålende huse. Med børnene kan du besøge det lokale glaspusteri, det vil de sikkert synes godt om!
  • Padua
    Padua kan du fint besøge på én dag. Med en stor katadral, specielle klokketårne og talrige små markeder er der nok at se og opleve. Italienerne er kendte for sine lækre kaffe og is. Prøv en kop kaffe (med kage!) fra Caffè Pedrocchi, et ægte begreb i Pauda. De lækreste is finder du ved issalonen Romana. Det vil børnene helt sikkert være glade for!
  • Treviso
    Denne by bliver også kaldt for ”lille Venedig”, og det er ikke uden grund. Byen er krydset af forskellige kanaler og har talrige broer over vandet. Omkring centrum står stadig gamle middelalder bymure med autentiske byporte. En sjov viden om byen: Prosecco-vin og tiramisu kommer oprindeligt fra dette område og det kan du smage ved forskellige caféer og restauranter i byen.

Aqualandia

Vil du en dag uden for campingpladsen, men har du ikke lyst til at besøge en by eller køre særlig langt? Så er Aqualandia lige sagen! Denne vandpark ligger i Lido di Jesolo selv, så du er der i en håndsomdrejning. Med talrige rutsjebaner, swimmingpools, klatremur og mulighed for bungeejump, bliver hele familien underholdt. Vær opmærksom på at parken kun er åben fra juni til september!

Vejret

Lido di Jesolo er en god bestemmelse for en solrig campingferie hele året rundt. Om sommeren stiger temperaturen nemt over 30 grader, og i for- og efterår er der også behagelige 20°C.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Lido di Jesolo Se campingpladser

Populære temaer i Lido di Jesolo