Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Lago Maggiore i Italien

Campingpladser ved Maggiore søen (Lago Maggiore) er ideel til en fornøjelig familieferie. Lago Maggiore er en smuk aflang sø, hvor unge og ældre kan nyde badning, windsurfing og sejlads. Landskabet omkring søen giver mange muligheder for aktive campister. Der er f.eks. masser af vandrestier og mulighed for at vandre i bjergene og det er tæt på din campingplads. Lago Maggiore er omgivet af et smukt skovområde, hvor du helt sikkert vil få en skøn ferie!

Mere information

Campingplads ved Lago Maggiore: Cykling, vandreture og vandsport

Maggiore søen ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz og har længe været et populært feriemål, hvilket er forståeligt. På en campingplads ved Lago Maggiore kan du nyde en storslået udsigt, smukke bjerge og eksotiske planter (pga. det milde klima). Et unikt sted!

Camping ved Lago Maggiore er også perfekt egnet for sportsentusiaster. Her kan du køre på mountainbike, klatre og vandre. Maggiore søen er naturligvis også perfekt til at bade og fiske, men også til windsurfing og sejlads.

Du kan også tage på skønne ture med udgangspunkt fra din campingplads. Lago Maggiore er omgivet af smuk flora og fauna og med svævebane kan man besøge den botaniske have Alpino, som ligger i 800 meters højde. Eller besøg parken Parco della Villa Pallavicino i Stresa, som er fuld af blomster og gamle træer. Denne park er også velegnet til børn da parken også har en zoologisk have.

Sightseeing omkring din campingplads: Verbania, Stresa og Locarno

Der er mange kulturelle udflugts muligheder under din ferie ved Lago Maggiore. Overvej en tur til en af disse byer:

  • Verbania og de Borromeiske Øer
    Verbania er den største by ved søen. Byen har mange slående villaer, haver og parker. Fra Verbania kan du tage en båd til de Borromeiske Øer. Denne øgruppe ved Maggiore søen har smukke barokke bygninger og haver.
  • Baveno
    Denne charmerende by er kendt for sin lyserøde granit, som kommer fra stenbruddet i Monte Suede. Granitten bruges til mange bygninger i Rome. I Baveno er der også nogle smukke villaer og borge.
  • Locarno
    Locarno ligger i den schweiziske del af Maggiore søen og har længe været en turistattraktion. Kirken Madonna del Sasso med sin dejlige udsigt over byen og middelalderborgen Castello Visconti er to interessante bygninger.

Ophold på campingpladsen

På en campingplads ved Lago Maggiore kan du booke en standplads eller vælge en komfortabel campingvogn eller mobil home. Der er både familie campingpladser med legeplads samt rolige og mindre campingpladser. Maggiore søen lover en campingferie, som du sent vil glemme!