Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Idro søen i Italien

Campingpladser ved Idrosøen garanterer dig en dejlig ferie mellem skove og bjerge. Ved bredden af denne smukke italienske sø vil du være i stand til at slappe helt af på en dejlig campingplads. Idrosøen er en af Europas største bjergsøer og byder på masser af oplevelser. En kulturel dag til Verona eller Brescia er en oplagt mulighed mens du er på ferie ved Idrosøen!

Mere information

Campingplads ved Idrosøen: Ferie i naturen!

Idrosøen er beliggende i regionen Lombardiet ved foden af Dolomitterne. Camping ved Idro søen har sin egen charme. Her vil du kunne nyde fred og ro mens du nyder udsigten til de flotte bjergtoppe, som er op til 1000 meter, men søen lokker også med sine aktive tilbud. Du kan f.eks. forsøge dig med kit surfing, kanosejlads og fiskeri.

En dagsudflugt kunne gå til den vidunderlige naturpark Alto Garda Bresciano. Her kan du vandre gennem flot natur fyldt med flora og fauna. Du kan også tage på en vandretur på de imponerende bjergstier og vandre omkring Idro søen. Her er masser af vandreruter.

Du kan naturligvis bo i eget telt eller campingvogn på en campingplads. Idro søen er ikke en feriedestination, der er mærket af masseturisme. På en campingplads i denne region kan du også vælge at bo i et komfortabelt og møbleret villatelt.

Seværdigheder ved Idrosøen

Italien er et land fuld af historie og du vil finde masser af seværdigheder også omkring din campingplads ved Idro søen. Besøg de middelalderlige borge, de romerske udgravninger og oplev gamle kirker og fæstninger. Vi kan bl.a. anbefale følgende byer:

  • Brescia
    I Brescia´s gamle bymidte er der karakteristiske bygninger fra middelalderen og renæssancen. Nyd udgravningerne fra romer tiden, Broletto, som er et palads fra 1230 og smukke Duomo, katedralen i Brescia med sin berømte kuppel.
  • Verona
    Byen Verona er lige så smuk. Her finder du verdens næststørste amfiteater. Arenaen Verona er stadig i brug og her afholdes regelmæssigt operaforestillinger. Besøg også den middelalderlige borg San Pietro og Basilica San Zeno.

Natur og kultur er flot kombineret her. Nyd en velfortjent ferie på en dejlig campingplads. Idro søen tilbyder dig ægte italiensk livsstil!