Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Venedig i Italien

Campingpladser i Venedig tilbyder dig mulighed for at nyde en romantisk ferie under den italienske sol. Denne verdensberømte by er virkelig imponerende. Venedig er bygget på 120 øer og er således omgivet af vand. Nyd en bådtur langs kanalerne, vandre blandt de gamle bygninger og slap af på din campingplads. Venedig vil gå dig lige til hjertet!

Mere information

Campingplads i Venedig: seværdigheder

Italiens mest romantiske by har en unik atmosfære, som du simpelthen er nødt til at opleve med udgangspunkt fra din campingplads. Med sine mange kanaler, smukke bygninger og smalle gader er Venedig ikke et sted man bliver træt af. Der er masser at nyde:

  • Basilica San Marco
    En imponerende bygning i Venedig er katedralen San Marco. Denne charmerende bygning er fra 1050 og er et sandt skue. Inde i katedralen kan man opleve det berømte alter La Pala d´Oro. Altret er beklædt med ædelstene.
  • Dogepaladset
    Dogepaladset, der ligger på Markuspladsen, var i højere grad regeringspaladset i Venedig end det var dogens domicil. Det er sidenhen blevet til museum. Denne charmerende bygning kan dateres helt tilbage til det 9. århundrede.
  • Basilica di Santa Maria della Salute
    Denne barok kuppel kirke, der blev færdig i 1687, er ren elegance. Basilikaen strækker sig langs Canal Grande på præcis det sted, hvor denne kanal, den vigtigste kanal i Venedig, føres ud i havet. Fra bygningen er der en fantastisk udsigt over byen!

Kombiner dine oplevelser med venetiansk afslapning på din campingplads. Lido er en strand lige uden for Venedig, og det er et perfekt sted til at nyde det skønne italienske vejr. Her slipper man for byens travlhed og får i stedet for et romantisk paradis.

Luksus camping i Venedig

Hvis du søger en ferie med alle bekvemmeligheder så byder Venedig på en række muligheder for at nyde den nye form for luksus camping: Glamping. På en række campingpladser omkring Venedig kan man leje vore store SunLodges.

Du kan også vælge at bo i eget telt eller campingvogn eller leje en hytte, bungalow telt eller mobil home. Venedig har den perfekte indkvartering for enhver campist. Børnene vil nyde en ferie på en campingplads. Venedig har en række campingpladser med pool, legeplads og underholdningsprogram.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Venedig Se 15 campingpladser

Populære steder i Venedig

Populære temaer i Venedig