Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Campania i Italien

Campingpladser i Campania er den perfekte base for at opdage Syditalien og tilbyder nogle fantastiske campingmuligheder. Du kan vælge at nyde en uge eller mere på en campingplads i nærheden af Napoli, eller måske foretrækker du det idylliske Sorrento. Denne burgundiske region er kendt af mange grunde. Det den dog er mest kendt for er pizza, espresso og spaghetti!

Mere information

Campingplads i Campania: nyd kysten

Den vigtigste by i provinsen Campania er Napoli. Campingpladser i nærheden af Napoli er typisk beliggende ud til havet, og både i og omkring Napoli bugten, der er hjemsted for én af de smukkeste kystlinje områder i verden, Amalfikysten.

Campania kysten er et fantastisk sted at nyde stranden og for at fordybe sig i kulturen i Amalfi og Sorrento. Men du bør dog ikke gå glip af øerne Capri og Ischia, som er et paradis, hvor du kan dase på den pragtfulde hvide sandstrand i din ferie.

Campingpladser i Campania tilbyder den ideelle mulighed for at slappe helt af i et telt, mobil home eller endog mellem palmerne omkring poolen.

Seværdigheder i Campania

Der er rigtig mange seværdigheder, som du kan nyde med udgangspunkt fra din campingplads. Du vil blive overrasket over, så meget Campania har at byde på.

  • Vulkanen Vesuv
    Med en diameter på 8 kilometer, er det imponerende Vesus et ”must see” på en campingferie i Campania.
  • Pompeji og Herculaneum
    Ved foden af Vesuv er de berømte ruiner af Pompeji og Herculaneum, antikke romerske byer, som blev ødelagt af vulkanudbrud.
  • Paestum
    I Paestum kan du opleve autentiske græske templer, samt museet Paestum, som byder på imponerende skulpturer.

Neapolitan Kultur

Under din campingferie i Campania vil du hurtigt kunne fordybe dig i Napolitansk kultur. Men glem ikke at prøve nogle af de typiske italienske retter og drikkevarer fra regionen, såsom espresso, spaghetti og den verdensberømte is. Det vil helt sikkert smage godt i de smukke omgivelser af din campingplads i Campania!