Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Abruzzo i Italien

Campingpladser i Abruzzo er omgivet af skøn natur. De store skove, majestætiske bjergtoppe og pragtfulde floder i denne region vil overraske dig. Da Abruzzo ligger langs Adriaterhavskysten er der aldrig langt til stranden fra din campingplads. I Abruzzo vil du føle dig skønt afslappet!

Mere information

Campingplads i Abruzzo: Nydelse af uspoleret natur

Camping i Appenine bjergene (Abruzzo) vil være en spektakulær og overraskende oplevelse. Denne del af den italienske natur er stadig hjemsted for ulve og bjørne – og ikke at forglemme plantearter, som du ikke vil støde på andre steder i Europa! Store dele af denne region er fredede naturområder.

 • Parco nazionale d´Abruzzo (Nationalpark Abruzzo)
  Den rige flora og fauna gør denne park til et paradis for naturelskere. Søen Barrea er en velkendt turistattraktion og er en oplevelse, som du virkelig ikke må gå glip af. Hvis du holder af at vandre vil du ikke blive skuffet.
 • National Park Gran Sasso e Monti della Laga(Sasso og Laga bjergene)
  De italienske Appeniner er en bemærkelsesværdig vifte af kalkstens bjerge og er oplagt, som et udflugtsmål fra din campingplads. Gran Sasso er et område, der nogle steder er meget idyllisk, men andre steder er meget vild: Godt terræn til bjergbestigning.

Ikke to steder i denne region er ens, det samme gør sig gældende for campingpladserne, hver campingplads har sit særpræg. Abruzzo har campingpladser smukt beliggende midt i grønne områder. Du kan naturligvis medbringe dit eget telt, campingvogn eller autocamper, men der er også mulighed for at leje en mobil home.

Strande og kultur

Abruzzo handler ikke kun om badeferie: Du kan også besøge en række storbyer. De fire provinser, der udgør regionen er hver opkaldt efter en by, som hver især er værd at besøge:

 • Pescara
  Et fint feriebadested, Pescara har mange sandstrande og en moderne marina.
 • L´Aquila
  Provinsen L´Aquila huser de gamle byer Opi og Sulmona, de er begge et besøg værd. I Sulmona bør man opleve det centrale torv, som er det sted, hvor lokalbefolkningen mødes og hilser på hinanden.
 • Teramo
  Provinsen Teramo grænser op til provinsen L´Aquila. Teramo byder på en fantastisk udsigt til toppen af Gran Sasso.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Abruzzo Se 1 campingpladser

Populære regioner i Abruzzo

Populære temaer i Abruzzo