Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Dolomitterne i Italien

Campingpladser i Dolomitterne er perfekt for dem, der elsker den aktive ferie. Dolomitterne er beliggende i den nordlige del af Italien og er berømt for de mange bjergtoppe, stejle rygge og gletsjere. Denne bjergrige region er ideel for naturelelskere og bjergbestigere, der ønsker at nyde den friske bjergluft og smukke udsigt. Til de lidt mindre vovede campister byder området også på en række kulturelle seværdigheder.

Mere information

Campingplads i Dolomitterne: seværdigheder og udflugter

Der er ingen grund til at kede sig under sin campingferie i Dolomitterne. Den østlige region af de italienske Alper har en del at tilbyde i form af kultur.

En række af byens udflugter er også muligt med udgangspunkt fra din campingplads. Bolzano, den vigtigste by i Trentino-Alto Adige regionen er et besøg værd. Denne by er kendt som ”porten til Dolomitterne”. Den historiske bymidte er hjemsted for seværdigheder bl.a. Sydtyrol´s arkæologiske museum.

For børnene er der det imponerende slot Trostburg, som befinder sig i Valle Isarco. Trostburg går helt tilbage til det 12. århundrede. Riddersalen er bestemt et besøg værd, ligesom den smukke natur omkring campingpladsen.

Den gamle italienske by Trento kan stærkt anbefales under et ophold på en campingplads i Dolomitterne. Byen afspejler en blanding af italiensk og germansk kultur og er fyldt med monumenter fra renæssancen. Interessante bygninger omfatter den gotiske katedral og Neptune springvandet og Del Buonconsiglio slottet.

En aktiv ferie i Dolomitterne

Hvis du vælger at campere på en campingplads i Dolomitterne er du sikker på en aktiv ferie i et område af enestående skønhed. Der er mange muligheder for aktivitet:

  • Vandring
    Høje bjergtinder, betagende udsigt og store grønne arealer – Dolomitterne er et magisk sted for vandreture. Tre Cime di Lavaredo kan stærkt anbefales. Denne bjergtop i Sextenerne i Dolomitterne er en meget populær vandrerute.
  • Cykling
    Hvis du elsker at cykle, så er Dolomitterne med sine utallige cykelruter et perfekt valg. Du kan også køre på mountainbike.
  • Vandsport
    De mange floder og søer i Dolomitterne byder på masser af aktivitet om sommeren lige fra kano og kajak til surfing, rafting og sejlads. En ferie i Dolomitterne giver dig mulighed for at leve livet fuldt ud!

Campingpladser i Dolomitterne giver dig mulighed for at bo i eget telt eller campingvogn på en standplads eller at leje en bungalow eller en mobil home.