Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Sardinien i Italien

Campingpladser på Sardinien er det perfekte udgangspunkt for at udforske øens afvekslende landskab. Fantastisk smuk kystlinje med sandstrande og klippeformationer er aldrig langt væk fra din campingplads. Sardinien er også berømt for sine kulturelle seværdigheder. Det vil helt sikkert gøre dig glad, at du har valgt denne ø, som din feriedestination. Det behagelige middelhavsklima på Sardinien vil blot gøre ferien endnu bedre. Sardinien – sol, hav og sand!

Mere information

Campingplads på Sardinien: en ø rig på muligheder!

Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, med et varieret landskab af bjerge, rå kystlinje, klippeformationer og lange smukke sandstrande.

Camping på Sardinien er især populær blandt turister. De mange færgeruter til og fra øen gør den ideel til at udforske i bil. Øen har 5 lufthavne og øen er dermed let tilgængelig med fly. Du kan også leje en bil ved ankomsten til øen og lære øen at kende på egen hånd.

Sardinien kan prale af en bred vifte af campingpladser, hvor du kan bo i eget telt eller campingvogn eller leje en mobil home. Slap af i solen ved poolen eller nyd de smukke strande omkring din campingplads.

Seværdigheder på Sardinien

Udover de mange aktiviteter såsom vandsport, cykling og vandring, er der et vælg af ting at se og opleve fra din campingplads herunder smukke byer, som kan prale af imponerende seværdigheder.

  • Alghero
    Alghero byder på storslåede seværdigheder såsom barokkirker, katedraler, klostre og bymuren. Vi kan stærkt anbefale, at du besøger byen under din campingferie på Sardinien.
  • Romamtiske Cagliari
    Hovedstaden på Sardinien er Cagliari med sin gamle bydel smukt beliggende på bakketoppen. Hvis du under din ferie på Sardinien kommer til Cagliari så glem ikke at se nærmere på domkirken Santa Maria, amfiteateret og den botaniske have.
  • Nuraghe tårnene
    Nuragherne (kegleformede tårne) er et absolut must at se under din campingferie på Sardinien. Mere end 6500 af disse tårne, som er dannet af lag af sten, blev bygget i bronzealderen.