Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Puglia i Italien

Campingpladser i Puglia (førhen kendt som Apulien) er et ideelt valg til at kombinere det bedste af det gamle og det moderne Italien. For dedikerede soldyrkere, er der en snoede kystlinje i nærheden af campingpladsen. Puglia kan også prale af en vidunderlig nationalpark med skovklædte områder, storslåede klipper og grotter. Camping i den sydlige del af Italien har således noget for enhver!

Mere information

Campingplads i Puglia: Camping på Italiens hæl

Langs Adriaterhavets kyst kan du nyde solen mens du opholder dig på en campingplads. F.eks. Gargano har nogle fantastisk fine sandstrande og flotte feriebadesteder i nærheden.

Du kan også nyde den lokale natur i Parco Nazionale del Gargano (Nationalpark Gargano), som er et stort skovområde. Med sine bemærkelsesværdige grotter og dramatiske klipper er det en oase af ro og et fantastisk sted at vandre.

Men du vil finde samme ro på din campingplads lige ved siden af dit telt eller bungalow eller selvfølgelig ved poolen. Find et sted mellem palmerne og nyd det. Puglia er stedet til at nyde varmen fra solen her ved Middelhavet.

Seværdigheder i Puglia

Puglia er en region med enestående byer, der tilbyder masser af oplevelser og ting der er værd at se og tilmed ikke langt fra din campingplads. Bari, Vieste og Lecce er nogle af de smukkeste byer i området.

  • Campingplads nær Bari
    Hvis du ønsker at være tæt på den regionale hovedstad Puglia, er der en række fantastiske campingpladser at vælge imellem. Bari er rig på torve og kirker og er en oplevelse. Noget der er ganske specielt, og som ikke findes andre steder i verden, er områdets små kalkstens huse kaldet Trulli.
  • Campingplads nær Vieste
    Fra en campingplads i Puglia, er der kun en kort køretur til den gamle by Vieste, et malerisk badested med en enestående arkitektur. Den moderne del af byen finder du langs den solbeskinnede kyst. Byens centrum danner rammen om den gamle bydel fra middelalderen.
  • Campingplads nær Lecce
    Byen Lecce er er beliggende næsten på bunden af Italiens hæl. Lecce har masser af seværdigheder fra baroktiden f.eks. Basilica di Santa Croce (det hellige kors). Eller du kan tage tilbage til antikken på amfiteateret, som stadig er vært for forskellige fremførelser den dag i dag!

En anden dagsudflugt på din campingferie i Puglia er Isole Tremiti: En idyllisk klynge af øer i det nordlige Puglia, som har en lang historie og er virkelig et besøg værd.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Apulien Se 1 campingpladser

Populære regioner i Apulien

Populære temaer i Apulien