Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Umbria i Italien

Campingpladser i Umbria (Umbrien) er omgivet af blide bølgende bakker fyldt med vingårde og olivenlunde. Med god grund kaldes Umbrien ”Italiens grønne hjerte”. Udforsk de maleriske landsbyer, som omkranset af vinmarker. Alt dette finder du i nærheden af din campingplads. Umbria: En idyllisk ramme om en ubekymret campingferie!

Mere information

Campingplads i Umbria: Italien når det er mest fantastisk

Campingpladser i Umbria er placeret i det centrale Italien blandt de solbeskinnede bjerge, cypresser, fyrretræer og mange vinmarker. Man har dermed altid en vidunderlig udsigt fra campingpladsen. Umbria kaldes med rette ”Italiens grønne hjerte”.

Camping i Umbria byder på middelalderlige byer og landsbyer og det var her Francesco (Frans af Assisi) grundlage en munkeorden, der skulle få betydning for det religiøse liv i hele vesten. I Umbria er somrene takket være middelhavsklimaet meget varme og tørre. Så man kan stort set året rundt nyde en god ferie på en campingplads i Umbrien. Du kan bo i eget tele, autocamper eller leje en mobil home.

Sightseeing i Umbria

Oplev den rige kulturelle historie i regionen. Under din ferie i Umbria kan vi opfordre dig til at besøge de mange gamle bjergbyer med stejle gader, som regionen er kendt for. Disse er lette at komme til med bil.

  • Perugia
    Perugia er hovedbyen i Umbrien og er en gammel og royal by. Byen har en unik form med det gamle etruskiske og romerske Akropolis beliggende på toppen af en bakke, hvorfra man faktisk går ned igennem historien og blandt andet kan beskue bygninger fra Middelalderen langs vejen.
  • San Marino
    Under dit ophold på campingpladsen er et besøg til det mindste land i verden også et besøg værd. San Marino er den ældste republik i Europa.
  • Trasimeno søen
    Mange turister tilbringer deres somre på en campingplads ved denne sø. Trasimeno søen er en turistattraktion i Umbrien. Castiglione er et dejligt sted ved søen, hvor der er mange gode restauranter, cafeer og butikker.

Der er selvfølgelig flere steder i nærheden af din campingplads, der er værd at besøge. Assisi, Spoleto og Terni er smukke byer rig på kultur!