Gå til hjemmesiden

Camping i Caorle Italien

For en god campingbestemmelse i nord-Italien, er diverse steder i Caorle et godt valg. Caorle ligger ved Adriaterhavet, 50 kilometer fra den maleriske by Venedig. Denne by er nemt tilgængelig fra campingpladsen. Det, i kombination med det flade, udstrakte indland og pragtfulde små øer foran kysten, gør dette til den ideelle feriebestemmelse for hele familien.

Læs videre

Nyd havet

Badebyen kendetegnes ved sin langstrakte strande og store klottetårne, som kan ses fra ethvert sted i byen. Med havet tæt ved er det muligt at svømme, eller udøve andre former for vandsport, men det er også sjovt at søge efter muslingeskaller eller bygge et sandslot. De fleste campingpladser i Caorle er udstyret med komfortable mobilhomes, en swimmingpool, børneunderholdning og en lækker restaurant på campingpladsen, så du mangler ikke noget under din campingferie.

Gode udflugter i nærheden af Caorle

  • Venedig
    De små kanaler, gondoler, broer og farverige huse i Venedig ligger lige om hjørnet, når du befinder dig på en campingplads i Caorle. Tag et kig på det imponerende San Marco torv, og lad dig føre med i en typisk Venedig gondol gennem kanalerne. Fra Caorle kan du tage til Venedig med båd, som er meget sjovere end at tage bilen!
  • Burano og Murano
    Hvis du alligevel er i Venedig, må du ikke glemme øerne Burano og Murano. På Burano finder du specielle farverige huse, hvorved du får følelsen af at være på Curaçao. Murano er kendt for sine glaskunstværker, du kan opleve en glaspusteri demostration. Fra centrum i Venedig afgår der færger der sejler til øerne.
  • Aquafollie
    For dem som ikke har fået nok vand efter havet og swimmingpoolen, kan hygge sig i vandparken Aquafollie i Caorle. Parken har talrige vandrutsjebaner, legesager og andre attraktioner, og er sjovt for unge som ældre.

Fiskerby

Caorle er en ægte fiskerby. De traditionelle fiskehavne finder du i den bilfrie del af den gamle by, hvor du også finder typiske, pastelfarvede huse og et virvar af gader og torve. Den friske fangst bliver solgt på markedet i kvarteret Duna Verde. Hvis du vil nyde et lækkert måltid i Caorle, vælg da en restaurant med disse friske fisk på menukortet, som f.eks. ved Alla Fattoria.

Vejret

Beliggende ved Adriaterhavet har Caorle et herligt, mildt havklima, med varme somre, hvor temperaturen kan komme op over 25 grader. Ideelt for en herlig campingferie ved stranden.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Caorle Se campingpladser

Camping Laguna Village

Camping Laguna Village

Populære temaer i Caorle