Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Emilia-Romagna i Italien

Campingpladser i Emilia Romagna er det perfekte udgangspunkt for en ubekymret campingferie i Norditalien. Den endeløse Adriaterhavskyst er det ideelle sted for en afslappende ferie på en campingplads. Emilia Romagna giver dig desuden rig mulighed for at udforske charmerende italienske byer. Hvorfor ikke kombinere lokal kultur med smukke sandstrande?

Mere information

Campigplads i Emilia-Romagna: en varieret ferie!

Campingpladser i Emilia Romagna er beliggende i et smukt og varieret landskab. I den østlige del af regionen er Adriaterhavet, mod nord floden Po med Po dalen og mod syd de forrevne Appenine bjerge. Stedet er perfekt, hvis du er på udkig efter en campingferie i et varieret naturlandskab.

Adriaterhavskysten byder på mange skønne strande inden for nær afstand af din campingplads. Rimini, Riccione og Cattolica er i øjeblikket nogle af de mest populære steder, hvor man også kan vælge at bo på en skøn lille campingplads med pool og som er perfekt til hele familien.

Regionen byder på mulighed for at campere i eget telt eller at leje en feriebolig på campingpladsen. Du kan også opleve den nye form for camping, som er kendt under navnet: Glamping. Glamping er en luksusferie i f.eks. en fuldt udstyret SunLodge.

Specialiteter og seværdigheder

Køkkenet i Emilia Romagna regionen er kendt, som én af de bedste i Italien. Ægte parma skinke og parmasan ost stammer fra byen Parma i regionen. Emilia Romagna er også en vinproducerende region og nok bedst kendt for Lambrusco. Glem ikke at smage på disse skønne specialiteter!

Genoplev fortiden i byer og landsbyer omkring din campingplads. Emilia Romagna er omgivet af seværdigheder fra romer tiden og middelalderen og er absolut noget man skal opleve.

  • Bologna
    Bologna er berømt for sit overflødighedshorn af italiensk madkultur, det ældste universitet i Europa og den fortryllende San Petronio plads, som er seværdigheder, man ikke bør gå glip af.
  • Ravenna
    Ravenna er kendetegnet ved sine smukke bygninger, som er med mosaikker såsom Mausoleo di Galla Placadia. Byens maleriske butikker er også et godt sted at shoppe.
  • Ferrara
    Tag på en skøn tur til byen Ferrara med udgangspunkt fra din campingplads i Emilia Romagna. Bygen ligger ved den længste flod i Italien, floden Po. Ferrara vil forbløffe dig med sin 9 km lang bymur, dets kultur og kunst.