Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Trentino-Alto Adige i Italien

Campingpladser i Trentino-Alto Adige (Trentino-Sydtyrol) er beliggende i det smukkeste alpeområde. De storslåede hvide bjergtoppe i Dolomitterne og de store grønne enge sørger for en vidunderlig udsigt fra campingpladsen. Hvad enten du foretrækker en aktiv ferie i bjergene eller en afslappende ferie på en campingplads ved en sø så har du mulighed for det i Trentino-Alto Adige!

Mere information

Campingplads i Trentino-Alto Adige: Italien og Østrig

Campingpladser i Trentino-Alto Adige er spredt over provinserne Trento og Sydtyrol. Østrig og Italien flyder her sammen. I store dele af regionen tales der tysk, men ikke italiensk. Trento er den italienske del og Sydtyrol den østrigske del.

Børnene vil ikke kede sig under jeres ferie på campingpladsen. Trentino-Alto Adige har campingpladser med skønne pools, legepladser og endda et underholdningsprogram i højsæsonen.

Du kan naturligvis bo i eget telt eller campingvogn, men ofte er det også muligt at leje en mobil home. Campingpladser i Trentino-Alto Adige har noget for enhver smag!

Kultur og natur i Trentino-Alto Adige

Campingpladser i Trentino-Alto Adige er beliggende i et betagende landskab. Det er populært blandt især bjergbestigere, naturelsker og turister. Regionen er ideel til det afslappende campingliv i flot natur, men regionen byder på mange flere oplevelser.

  • Søer i Trentino-Alto Adige
    I Trentino vil du finde omkring 300 bjergsøer. Der er mange kendte søer såsom Gardasøen, Ledrosøen og Caldanazzo søen og de er alle i nærheden af din campingplads. Det skønne klima og de berømte vinde er ideelt til kanosejlads, windsurfing og vandsport i al almindelighed.
  • Cykling og vandreture i Trentino
    Bliv kendt med omgivelser til campingpladsen i Trentino-Sydtyrol på cykel eller til fods. Der er et omfattende netværk af stier, der bringer dig gennem de smukkeste steder i Trentino-Sydtyrol. For den aktive campist er der endda mulighed for bjergbestigning.
  • Kultur
    I byerne som f.eks. Bolzano, Merano og Trento i nærheden af din campingplads bydes der på megen kultur. I Trentino-Sydtyrol er der mange interessante steder takket være den rige historie, der deles af italienerne og østrigerne.