Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Lazio i Italien

Campingpladser i Lazio er smukt beliggende i nærheden af den evige stad Rom. Det er et sted, som du ikke kan undgå at besøge. Det solrige område omkring dette kulturelle historiske centrum af den gamle verden er også en kilde til ren nydelse for den sande Italien entusiast. Det er her historie, arkitektur og natur mødes. Kort sagt kan du vælge en campingplads i Lazio!

Mere information

Campingplads i Lazio: Overvældende meget skønhed i din ferie!

Når folk camperer i Lazio tænker de straks på byen Rome, men de nærliggende omgivelser byder også på meget interessant. Provinsen Lazio, mellem Appenninerne til det Tyrrhenske hav, er en region med kratersøer, bjerge, kløfter og varme kilder. Smukke landskaber og imponerende kultur kan du opleve i din ferie i Lazio.

Du kan også nyde det og slappe af i dit telt, din mobil home eller ved poolen på campingpladsen. Lazio har masser af muligheder for camping ved søer. Bracciano, Bolsena eller Albano er eksempler på velkendte søer, hvor man kan campere. Badebyerne Gaeta og Sperlonga ved det Tyrrhenske hav i den sydlige del af Lazio er også meget populære.

Den evige stad Rom

En campingplads i Lazio er et godt udgangspunkt for at besøge Rom. Når du bor på en campingplads i nærheden af Rom vil tiden løbe hurtigt. Med sin næsten uudtømmelige liste over spændende seværdigheder er der nok at bruge tiden på.

Bortset fra kunst og kultur er det også en meget livlig og travl by. Enhver der sætter pris på kultur vil nyde en ferie på en campingplads nær Rom. Rom har hyggelige gader, torve og terrasser og alt dette finder du i nærheden af din campingplads i Lazio.

Seværdigheder

Campingpladser i Lazio er et ideelt udgangspunkt til at udforske de mange seværdigheder i Rom. Disse imponerende seværdigheder minder om den romerske oldtid.

  • Peters-Kirken
    Peters-Kirken i Vatikanstaten er centrum for den katolske kirke i hele verden. Hvert år besøger millioner af troende Peters grav i det Sixtinske Kapel.
  • Colosseum
    Det største amfiteater i romerriget blev bygget i det 1. århundrede e. Kr. og i 2007 blev Colosseum udnævnt som én af verdens vidundere. Et besøg i Rom er ikke komplet uden at have besøgt Colosseum.
  • Forum Romanum
    Forum Romanum har været centrum for religion, politik og jura i Rom siden oldtiden. Det er et interessant sted at opleve historien fra det romerske imperium.