Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Lombardiet i Italien

Campingpladser i Lombardiet (Lombardia) er beliggende i eventyrlige omgivelser, hvor det næsten føles som om tiden har stået stille. Campingpladser her er det perfekte sted for at udforske smukke Norditalien. Lombardiet er berømt for sine overvældende bjerge og krystalklare søer og man må ikke glemme byen Milano. Du kan vandre eller cykle gennem regionen og opleve de mange seværdigheder, som der her udbydes. Lombardiet garanterer dig en afvekslende ferie!

Mere information

Campingplads i Lombardiet: en symfoni af natur og kultur

Campingpladser i Lombardiet er beliggende i en imponerende region i Italien, med en meget varieret natur og med noget for enhver smag:

  • Po-dalen
    Po-dalen, det velkendte område omkring floden Po, er hjemsted for smukke byer såsom Brescia og Bergamo, en perle for kulturelskere.
  • Søer i Lombardiet
    Intet andet alpeområde kan prale af så mange søer som Lombardiet, hvilket gør regionen til en ægte turistmagnet. Du kan med lethed besøge regionens søer fra din campingplads, enten i bil eller til fods.
  • Alperne
    Oplev de sneklædte alperne fra din campingplads, nogle er mere end 3000 meter høje. Her er masser af floder, drypstenshuler, idylliske landsbyer med hver deres individuelle særpræg.

En campingplads i Lombardiet er den ideelle base for kulturelle udflugter under din ferie. Den vigtigste by i regionen Milano er noget man ikke må glip af. Tag tilbage til den romerske æra eller tag på shopping i byens fantastiske butikker eller de berømte italienske modebutikker.

Aktiviteter i nærheden af din campingplads

Man kan vælge at vandre eller cykle i de smukke grønne bjerge og enge, langs eventyrlige bjergsøer eller gennem bakkede landskaber i Lombardiet. Glem ikke at besøge de gamle klostre, maleriske landsbyer og vinmarker.

Du finder vandsport og andre spændende ting ved mange af søerne i Lombardiet. Af søer kan nævnes: Lago Maggiore, Lugano, Como og Gardasøen, som er et must, hvis man holder af sol, hav og smuk natur.

Ren afslapning ved poolen på din campingplads er også noget man kan se frem til. Campingpladser i Lombardiet tilbyder en lang række faciliteter. Man kan bo i eget telt, campingvogn eller autocamper. De fleste campingpladser i regionen tilbyder dog også leje af bungalow telt eller hytte.