Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Piemonte i Italien

Campingpladser i Piemonte (Piedmont) er beliggende i smukke Norditalien og grænser op til de schweiziske og franske alper. Piedmont er en forholdsvis ukendt feriedestination, men er et dejligt sted for camping. Piedmont byder på et varieret landskab inklusiv alperne, Maggiore søen og Po dalen. Oplev den skønhed Piemonte har at tilbyde!

Mere information

Campingplads i Piemonte: varieret camping

Campingpladser i Piemonte har noget for enhver smag, hvilket gør det til det perfekte rejsemål for en campingferie. Du kan slappe fuldstændig af på din campingplads men Piedmont er også ideel til vandre- eller cykelture gennem den storslåede natur.

Piedmont tilbyder et udvalg af store campingpladser med store pools, der er perfekt til børn (store som små), rolige campingpladser. Som man kunne forvente så tilbyder campingpladserne i Piemonte standpladser til telte, campingvogne og autocampere men du kan også vælge at leje en hytte på vores website.

Seværdigheder i Piemonte

Regionens variation afspejles i de seværdigheder omkring din campingplads. Piemonte er en ideel region til at nyde natur og kultur.

  • Gran Paradiso Nationalpark
    Gran Paradiso Nationalpark er beliggende i den sydlige del af Piedmont. Denne skønne nationalpark er hjemsted for 1500 sorter af planter og mange forskellige dyr herunder bjerggeder og murmeldyr.
  • Torino
    Torino, den vigtigst by i Piemonte, er fyldt med kunst og kultur. Sørg for at besøge byens barokke bygninger såsom det kongelige palads i Torino, Palazzo Madama og basilikaen under din campingferie. Torino er også hjemsted for et unikt ”Eiffeltårn”, som et værd at opleve.
  • Alba
    En dagstur til den smukke by Alba kan anbefales med udgangspunkt fra din campingplads i Piemonte. Alba er hjemsted for en række fine katedraler og et berømt trøffel marked samt dens beliggenhed mellem bakker og vinmarker.

Klimaet i Piemonte

Regionen har et blidt middelhavsklima, hvilket gør det meget behageligt i løbet af dagen. Sommeren er den perfekte årstid på en campingplads i Piemonte, hvor den gennemsnitlige dagtemperatur i regionen er omkring 26 grader. Det regner lidt mere i området end i andre dele af Italien.