Gå til hjemmesiden

Camping i Bardolino Italien

Tager du med dine børn på ferie i Italien, så er Bardolino et sted du sikkert bør have været. Campingpladserne i Bardolino ligger ved den østlige bugt af Gardasøen. Denne sø i nord-Italien er en af de flotteste feriebestemmelser i landet. I og på det dybblå vand kan du og din familie opleve masser af vandsjov: du kan svømme hvad du har lyst til, sejle og udøve vandsport. Camping i Bardolino er aktiv nydelse.

Læs videre

Og alt dette en en virkelig pragtfuld omgivelse. Provinsen Verona, hvor Bardolino ligger, kendetegnes af sine grønne flader med vingårde i syden, og den bakkeagtige begyndelse af Alperne mod nord. Lidt nord for Bardolino finder du bjerget Monte Baldo. Med en kabelbane kommer du op på toppen, så du kan nyde den fantastiske udsigt over Gardasøen. Naturen ligger klar til dig.

Bardolino’s seværdigheder

Hvert år falder mange turister for charmen ved badebyen. Spadser over den flotte boulevard eller nyd en lækker vin, specialiteten i Bardolino, på en af de mange terrasser i centrum. Bardolino har enkelte kirker som er et besøg værd:

 • San Zeno kirken
  Ved første øjekast ser San Zeno kirken måske ikke så speciel ud, men dog er San Zeno det sikkert. Den er bygget i det niende århundrede og er dermed en af de ældste kirker i Italien.
 • San Severo kirken
  Den pragtfulde, gamle, men godt bevarede fresco’s i San Severo er et besøg værd.
 • San Nicolò kirken
  San Nicolò kirken, bygget i det nittende århundrede, stor stolt på det fine San Nicolò torv. Dette neoklassiske bygningsværk er måske ikke så gammelt som de to andre kirker, men den er ikke mindre speciel.

For børnene er kirkerne selvfølgelig ikke så interessante. Som kompensation kan du tage dem med til en af de store forlystelsesparker i nærheden af Bardolino:

 • Gardaland
  Gardaland er en sjov forlystelsespark i Italien. Og den ligger mindre end tyve minutters kørsel fra Bardolino! Med spændende rutsjebaner, legende shows og sit store akvarium er Gardaland stedet for dine børn.
 • CanevaWorld
  Lidt tætteere på campingpladserne i Bardolino ligger CanevaWorld. Denne spektakulere forlystelsespark er opdelt i to dele: Movieland Park, hvor du kan prøve rutsjebaner i filmstjerne atmosfære, og Caneva Aquapark, med swimmingpools og rutsjebaner.

Friluftsteater Verona

I nærheden af Bardolino ligger et antal kulturrige byer. Måske den flotteste – og tættest ved din campingplads i Bardolino – er Verona. Hovedstaden i provinsen med samme navn, var i under romerriget en vigtig by. Dette kan stadig ses ved f.eks. Verona’s amfiteater, som er det næststørste amfiteater i verden, efter Colosseum i Rom. Derudover er det herligt at slentre forbi de mange kirker, torve og klassiske huse i Verona. Verona, en ideel by hvis du vil lære Italiens historie.

Sport, vand og Wi-Fi ved campingpladsen

På campingpladserne i Bardolino er du hurtigt ved stranden ved Gardasøen. Vil du slappe af på campingpladsen, svøm da et par baner i en af swimmingpoolene eller nyd solen på privatstranden. Du kan naturligvis også slappe af ved dit mobilhome eller autocamper. Sikkert med Wi-Fi forbindelsen som de mange campingpladser i Bardolino har. Du kan naturligvis også have en mere aktiv ferie i Bardolino. Udover de mange vandsportsmuligheder på Gardasøen, bliver der også organiseret sportsturneringer og vandringer og mountainbiketure. Og børne hygger sig med animationsteamet.

Vejret

Vindruer vokser bedst i masser af sol. Intet vidunder at Bardolino har sådanna gode vine. I Bardolino bliver det tidligt på året solrigt og varmt. I maj kan det allerede være omkring femogtyve grader. En herlig bestemmelse for f.eks. påskeferien, når dine børn har fri fra skole.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Bardolino