Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Zeeuws Vlaanderen i Holland

Campingpladser i Zeeland Flanders (Zeeuws Vlaanderen), den del af Flandern, der hører til Holland, er primært beliggende ved den smukke kyst, som provinsen Zeeland er elsket for. Denne fjerntliggende hollandske region egner sig lige godt til den aktive som til den afslappende campist. Zeeland forbinder man med sol, strande, frodige marker og skønne landsbyer – og fra din campingplads er du tæt på det hele. Zeeland Flanders er lig med en skøn varieret ferie!

Læs videre

Campingplads i Zeeuws Vlaanderen: Turiststederne ved Zeelands kyst

Hvis du og din familie er på udkig efter en egnet campingplads så er Zeeuws Vlaanderen – den sydligste del af den hollandske provins Zeeland – et godt valg. Camping i denne region er en fantastisk mulighed for at nyde strand livet og blive afkølet på en varm dag og dine børn vil elske havet og sandet.

I højsæsonen byder Zeeland kysten på masser af strand restauranter og sjove steder at nyde ferien. Gå ikke glip af de lækre lokale specialiteter såsom blåmuslinger og den spiselige kystplante zeekraal (stranddild).

Aktiviteter indenfor rækkevidde af din campingplads

Efter en afslappet dag på stranden er det tid til forandring og du kan begynde at planlægge næste dags eventyrlige udflugt. Der er mange interessante steder i Zeeuws Vlaanderen, som er værd at besøge og det er ganske ofte i nærheden af din campingplads.

  • Vandring og cykling
    Omkring campingpladserne, er der nogle skønne vandreruter. Nogle af de bedste vandre- og cykelture i Zeeland Flanders finder du i den vestlige del i naturreservatet Het Zwin, som før var dækket af havvand (og på den belgiske side af grænsen er der også et naturreservat). Blot forhør dig i receptionen på din campingplads, hvor du kan leje cykler i lokalområdet og blive informeret om de forskellige cykelruter.
  • Historie
    Når du camperer i Zeeland Flanders er det oplagt at besøge de mange kirker og vindmøller du finder her. Hvis du ønsker at få mere indblik i områdets historie, er der flere museer, hvor du kan indhente information og viden (området bestod før af en række øer). Den historiske by Sluis kan også byde på skøn shopping.
  • Belgien
    Zeeland Flanders er det område i Holland som ligger tættest på Belgien. Blot en times kørsel i bil og så er du i Brügge, Gent eller Antwerpen. Disse tre belgiske byer er med rette berømte og du kan besøge dem med udgangspunkt fra din campingplads i Zeeland Flanders.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Zeeuws-Vlaanderen Se 1 campingpladser

Populære temaer i Zeeuws-Vlaanderen