Gå til hjemmesiden

Campingpladser i De Peel i Holland

Campingpladserne i De Peel er placeret i et område med naturlig skønhed, på grænsen mellem de sydlige provinser, Nord Brabant og Limburg. Så hvis du danner dig en base her, har du det bedste fra begge provinser indenfor rækkevidde. Området – De Peel i Limbrug - bestod førhen af store bjergegne, og nu efter mange års menneskeligt præg og modificeringer, består området nu af lavvandede søer (ven), skove (bos) og hede (heide). Omkring din campingplads vil du finde et landskab, som får dig til at føle en dyb indvendig ro. De Peel er et område, som tilbyder en lang række lækkerier til campisten!

Læs videre

Campingplads i De Peel: natur og rekreation

Nationalparken De Peel er et stort område fyldt med forskellige fuglearter, og kan prale med et smukt syn udover oplandsterrænet. Fra din campingplads har du mulighed for, at nyde lange cykelruter eller tage på vandreture gennem De Peel.

En af de aktiviteter som De Peel er nationalt kendt for, er dets firedags cykelløb (Fietsvierdaagse): en deltagelse i dette cykelløb, vil give dig en enestående mulighed for, at nyde den smukke natur, som både er rolig og skøn.

I dette område, som er bestående af naturlig skønhed, finder du selvfølgelig campingpladser, der tilbyder rigtige gode standpladser til dit eget telt. Udover standpladser tilbyder campingpladserne også muligheden for, at leje en mobil home.

Aktiviteter indenfor afstand af din campingplads

Med udgangspunkt fra din campingplads, kan du opleve den vidunderlige natur ved enten, at cykle, vandre eller fiske i De Peel. Udover den flotte natur, er du også tæt på et par attraktive byer.

Under din campingferie i De Peel, skal du helt sikkert opleve Eindhoben, Helmond eller Venlo. Disse byer tilbyder dig hyggelige muligheder for shopping og et hav af gode museer, som du bør besøge.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI De Peel Se 1 campingpladser

Populære temaer i De Peel