Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Antwerpen i Belgien

En campingplads i Antwerpen er en base, hvorfra du kan opdage fantastiske ting til fods eller på cykel. Landskabet i Antwerpen-provinsen er et tæppe af smukke skove og bølgende sandklitter. Det er dejligt at tage rundt i området fra din base på campingpladsen. Antwerpen-provinsen er også hjemsted for skønne kunstner byer og populære badesteder. Dybest set finder du her alle ingredienser til en skøn ferie!

Mere information

Camping i Antwerpen: Oplevelser for børn og voksne

Du kan tage børnene med på sjove udflugter fra din campingplads. Antwerpen har masser af seværdigheder og er fremragende som et varieret feriemål for alle aldre.

  • Bobbejaaland i Lichtaart
    Boggejaanland er en temapark, som virkelig er noget for hele familien. Deres slogan er ”Det mest behagelig land”. Det er sådan et sjovt sted og kan stærkt anbefales når man camperer på en campingplads i Kempen (Campine), hede-området i den østlige Antwerpen-provins.
  • Technopolis i Mechelen
    Nyder dine børn at lave eksperimenter? De kan undersøge alt hvad hjertet begærer på Technopolis i Mechelen (også kendt som Malines). Dette videnskabs- og teknologicenter skal virkelig opleves!
  • Antwerpen, diamantbyen
    Antwerpen er Belgiens mode by, rubiner og diamanter. Overalt i byen vil du kunne smage, hvorfor Antwerpen er kendt for sit køkken. Et andet godt sted blot at gå på opdagelse er i den imponerende Antwerpen Zoo. Det er virkelig en verdens by og et absolut must at besøge, hvis du bor på en campingplads i Antwerpen.

Campingplads i Antwerpen: Oplev provinsen

Når man camperer i Antwerpen kan man nyde den fantastiske ro i det skønne landskab. Hvis man holder af cykelture i smukt landskab så byder Antwerpen på et omfattende net af cykelstier og store mountainbike stier i hele provinsen. Derudover kan du tage på fremragende vandreture i bakkerne rundt omkring din campingplads.

Når man camperer i Antwerpen vil man virkelig opleve feriefølelsen i provinsens mange maleriske landsbyer og kulturelle byer. Et must mens du er her er, at besøge et af de farverige markeder, hvor man bl.a. kan smage de berømte belgiske pomfritter, berømte øl eller måske en af de mange andre dejlige lokale specialiteter. Et andet godt bud på en oplevelse er Mechelen (Malines), med sine imponerende historiske bygninger og legetøjsmuseet., som børnene vil glæde sig over.

For at opsummere så byder en ferie på en campingplads i Antwerpen på en lang række fornøjelige dagsture i Antwerpen-provinsen og megen charme!