Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Sydholland

Selvom man skulle tro at Sydholland (Zuid-Holland) var hele det sydlige Holland, er dette dog ikke tilfældet. I stedet skal dette betegnes som én ud af 12 provinser i det vestlige område. En campingplads i Sydholland tilbyder dig en ferie fuld af variation. Her finder du en lang række forskellige dagsture, som alle er tilgængelige fra netop din campingplads. Sydholland er fyldt med livlige byer, som alle byder på megen kultur og skønne seværdigheder. Ingen af campingpladserne i dette område ligger langt fra stranden. Campingpladserne i Sydholland er et fremragende valg, hvis man elsker stranden!

Læs videre

Campingplads i Sydholland: camping ved kysten

Du finder ud af, at der ligger en masse badehoteller ikke langt fra din campingplads. Scheveningen, Wassenaar og Noordwijkaan Zee er de 3 mest kendte. Du kommer til, at elske, at tage sol på disse strande.

Omkring din campingplads i Sydholland, har du mange muligheder for skønne vandreture langs de sandede klitter, eller du kunne tage en cykeltur langs kysten.

Dagsture fra campingpladser i Sydholland

Der er masser af muligheder for dagsture fra din campingplads. Sydholland har en masse byer, som alle tilbyder fremragende muligheder inden for shopping og kultur. Her er 3 tips til en god dag ude:

  • Rotterdam
    Hvis du ønsker en sjov dagstur fra din campingplads, skal Rotterdam være på din liste. Du kommer til, at elske dine shopping muligheder her, samtidig kan du nyde den gennemførte moderne arkitektur, som byen er præget af. Broen Erasmus (Erasmusbrug) giver dig et fantastisk syn ud over Rotterdam, især hvis man ser alle lysene om natten.
  • Den-Haag
    Byen Haag er også kendt på hollandsk som, Den Haag. Byen er en by præget af megen historie og har mange seværdigheder, helt sikkert et sted der er værd at besøge. Haag er stedet, hvor den hollandske regering sidder, men dette gør den ikke til Hollands officielle hovedstad. Byen er bedst kendt for dens meget gamle og intime parlaments bygning (Het Binnenhof), det internationale institut ved freds paladset (Vredespaleis) og dronningens arbejdsplads, Paleis Noordeinde. En anden populær attraktion er Madurodam, en kendt miniature by.
  • Gouda
    Der er også mindre byer i denne Sydhollandske provins og mens du campere her, er disse også et besøg værd. Gouda er verdenskendt for dens ost af samme navn, og dette er en af byerne, hvor oste markedet stadig fungerer på traditionel vis.

Hvis du medbringer børn er der også mange muligheder i form af sjove dagsture med din campingplads som udgangspunkt. Sydholland har mange gode forlystelsesparker, hvoraf Duinrell parken, som befinder sig nord for Haag, har nogle spektakulære forlystelser for hele familien. Du kan også tilbringe en dag på Sealife, som ligger i Scheveningen, dette kommer også til, at være mindeværdigt, da der er nogle fantastiske havdyr.

Hvis du leder efter en perfekt campingferie, har Sydholland alt, hvad du har brug for, for at gøre din ferie fantastisk!