Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Nordsøen kyst i Holland

Campingpladser ved Nordsøen er lig med solskin, hav og sand. Nordsø kysten er et meget populært område blandt campister. Kysten strækker sig fra Zeeland og helt til Texel. Området har også gode muligheder for shopping og byder på flere forskellige forlystelsesparker. Hvis du oplever Holland fra havet, er du sikker på at få en fantastisk ferie!

Læs videre

Campingplads ved Nordsøen kysten: sol, hav og sand

Tag på en spadseretur langs kysten, slap af i din liggestol og kig på dine børn mens de hygger sig i sandet. Alt dette kan du gøre på en strandferie. Holland har en meget lang kystlinje, hvor der altid er meget, at lave – dens mange strandterrasser er perfekte steder til at nyde en drink og se solen gå ned.

Der er flere populære hoteller langs den Hollandske kyst, hvor du er sikker på, at finde den perfekte campingplads, eksempler på disse steder: Zandvoort, Bergen aan Zee og Den Helder. Nordsøen kyst er hjemsted for en stor variation af campingpladser, fra store familie campingpladser til mindre og mere intime pladser. Der er masser at vælge imellem. Vælg en rolig og afslappende campingplads eller en campingplads med pool og legeområde.

Aktiviteter omkring din campingplads

Uanset hvornår du får lyst til at bo på en campingplads ved Nordsøen kyst området omkring kysten fyldt med en stor variation af aktiviteter for både unge og gamle:

 • Vandsport
  En campingferie ved Nordsø kysten er perfekt for vandsportsentusiaster. Nordsø kysten er et perfekt sted for vandsportsgrene såsom surfing og sejlads.
 • Vandre- og cykelture
  Nordsø kysten er et sted med smukke skove og klitter. Glem ikke, at tage på en skøn cykeltur igennem den skønne natur, eller tage vandreskoene på og tag på en vandretur gennem skovene og nyd den smukke natur.
 • Shopping
  Hvorfor ikke bruge en dag på shopping under dit campingophold ved Nordsø kysten, eller på en cafe i en by som, Haag, Alkmaar eller Rotterdam? Disse byer kan let nås fra din campingplads.
 • Forlystelsesparker
  En forlystelsespark er det perfekte sted for en dagstur fra netop din campingplads. Duinrell Wassenaar kan stærkt anbefales, men hele familien vil også elske en dagstur til Madurodam.