Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Veluwe i Holland

Når man besøger en campingplads i Veluwe, kommer du til, at kunne nyde naturen. Du kan slappe helt af i de smukke omgivelser, omkring din campingplads. Veluwe ligger i midten af Gelderland provinsen, og er det område i Holland med mest bevoksning og natur. Området tilbyder mange forskellige muligheder indenfor dagsture til skønne byer såsom Arnhem, Harderwijk og Apeldoorn.

Læs videre

Campingplads i Veluwe, det ideelle sted for cykel- og vandreture

Her finder du hele to nationalparker: De Hoge Veluwe og De Veluwezoom. Under din ferie til Veluwe kan du følge vidunderlige cykel- og vandreruter fra netop din campingplads. Der findes mange ruter gennem parken, både korte og lange. Under din vandre- eller cykeltur, kan du nyde godt af den smukke og fredelige natur.

Campingpladserne i Veluwe tilbyder dig smukke standpladser, hvor du kan sætte dit eget telt op. Du har også muligheden for, at leje en bungalow. Veluwe er et området med en formidabel naturlig skønhed, som tilbyder noget til alle.

Dagsture fra din campingplads i Gelderland

Under din ferie i Veluwe har du mulighed for, at nyde skønne dagsture fra din campingplads. Arnhem, Harderwijk og Apeldoorn er alle byer, som har meget at byde på.

  • Arnhem
    Kröller-Müller museet, som ligger tæt på Arnhem, er helt sikkert et besøg værd. Museet tilbyder en masse workshops specielt til børn, så dette museum er noget dine børn også vil kunne nyde. En anden god tur kunne være til Burgers Zoo, en af Hollands største og smukkeste zoologiske haver. Det nationale Open Air Museum er også et besøg værd.
  • Harderwijk
    I udkanten af dette smukke natur område, finder du byen Harderwijk. Byen huser et delfinarium, hvor du kan se spektakulære delfin shows. Et besøg til Harderwijk er en garanteret succes for alle aldre.
  • Apeldoorn
    Denne by tilbyder også dejlige dagsture, som du kan tage på fra din campingplads. Apeldoorn er fyldt med forlystelsesparker. Den mest kendte er abe parken, Apenheul. Du kunne kombinere et besøg til Apenheul med familie parken Queen Juliana Tower eller et besøg til Het Loo Palace.