Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Gelderland i Holland

Gelderland er en provins i det østlige Holland. En campingplads i Gelderland er det perfekte sted, at holde en ferie med en masse variation! Området indeholder en smuk natur og en masse hyggelige byer. Dette er helt klart Hollands ferieprovins! Du kan sove i naturen, hvor du vil blive vækket af fuglesang, derefter kan du spise morgenmad i de smukke grønne omgivelser – alt dette kan du opleve på en ferie i Gelderland!

Læs videre

Aktiviteter fra din campingplads i Gelderland

Fra din campingplads har du mulighed for, at besøge flere kendte seværdigheder. Gelderland kan prale af dets brede udvalg af store forlystelsesparker og museer.

Hvis du tager børnene med på camping, har I mulighed for at besøge Burgers Zoo i Arnhem eller tage på en fantastisk tur til Harderwijk og dets Delfinarium. Campister, som søger en kulturel oplevelse, skal tage hen og se det Hollandske Open-air museum i Arnhem eller Kröller-Müller museet i Otterlo.

Gelderland er et område, der er fyldt med historie. Eksempelvis kan den Hollandske Vandlinje let besøges fra din campingplads. Gelderland kombineret med dens militære fortid, giver stedet en meget interessant historie. Dette anbefales kraftigt!

Interessante områder i Gelderland

Der er mange forskellige områder, som du kan udforske fra din campingplads i Gelderland:

  • Veluwe
    Det største stykke skovareal i Holland, hvilket gør det perfekt til cykel- og vandreture. Under din ferie vil du også se, hvorfor den store dal i Gelderland (Gelderse Vallei), IJssel dalen (IJsselvallei) og de omkringliggende søer, går under sloganet ”Veluwe; anderledes i hver sæson”.
  • Achterhoek
    Achterhoek er præget af sin gæstfrie natur og smukke slotte. Fra din campingplads i Gelderland kan du nemt opleve den burgundiske livsstil, som findes i Achterhoek.
  • Arnhem og Nijmegen
    Arnhem og Nijmegen er to byer med deres egen dynamiske, kulturelle og historiske værdier. Hvis du er på udkig efter muligheder for shopping, skal du ikke gå glip af Arnhems mode kvarter. Hvis du derimod er ude efter historie, så er det Nijmegen du skal besøge.

Campingpladser i Gelderland tillader at, du bor i eget telt eller campingvogn, men de fleste pladser tilbyder også en stor variation af alternative boliger, såsom mobile homes og bungalows.