Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Zeeland i Holland

Zeeland provinsen (bogstaveligt talt: sea-land altså vand-land) udgør det sydvestlige hjørne af Holland. Du får en vidunderlig ferie på din valgte campingplads i Zeeland. Vandet er aldrig langt væk, hvilket gør Zeeland til en populær destination for vandsportsentusiaster. Naturelskere er også i sit rette element i Zeeland. En campingferie i Zeeland handler om, at nyde en ferie pakket med sol, vand og sand!

Læs videre

Camping ved kysten i Zeeland

Hvis du er en strand elsker og nyder campinglivet, er Zeeland en perfekt destination. Denne region er synonymt med camping og strande! Ingen anden Hollandsk provins har lige så mange solskinstimer om året, og da Zeeland består af store øer, er stranden aldrig langt væk. Top attraktionen for turister i Zeeland er provinsens mange lækre strande.

Du har mulighed for, at prøve en del forskellige vandsportsgrene nær din campingplads. Kysten i Zeeland byder på mange ting indenfor vandsport: Surfing, sejlads, kanoer, robåde og dykning er bare nogle af dine muligheder.

For dem, som ikke foretrækker havvand eller hvis vejret bare er dårligt en dag, har de fleste campingpladser egen pool. Zeeland har masser af campingpladser med deres egen pool (nogle af disse er indendørs bassiner), dette vil dig og dine børn kunne nyde om og om igen.

Dagsture fra campingpladser i Zeeland

  • Vlissingen
    Hvis du leder efter en dagstur fra din campingplads, er Vlissingen nok den bedste løsning, som dækker alles ønsker! Du kommer til, at få en fantastisk tur når du går på boulevarden, som har en overflod af fortovscafeer og restauranter. Boulevarden tilbyder dig også en førsteklasses udsigt ud over den brede flod Westerschelde (Vestschelde), her kan du se passerende fragtskibe der er på vej til Antwerpen.
  • Middelburg
    Middelburg er en meget historisk præget by, og er derfor en meget populær destination for folk, der gerne vil på en dagstur, væk fra deres campingplads. Middelburg har mange historiske monumenter, den mest kendte af disse er kirke tårnet, også kendt som Lange Jan. Gå op i tårnet for at få en utrolig udsigt over Middelburg og den underkops lignende ø, Walcheren.
  • Zieriksee
    Dette er provinsens historiske næststørste by, og burde være på din liste under dit ferieophold. Zierikzee er bedst kendt for sine smalle gamle gyder og den behagelige følelse, som er omkring byens centrum. Her vil du også finde mange historiske bygninger, såvel som en vigtig gammel havn (haven).

Noget andet du ikke må gå glip af mens du er på ferie i Zeeland, er et besøg på Deltawerken: de massive oversvømmelsessikringer i provinsens mange flodmundinger. Netop disse geniale sikringer er hele landets stolthed, de tog en hele generation at bygge og blev opført på grund af tabet af mange menneskeliv i 1953, hvor der var magne oversvømmelser.

Over hele området, hvor disse dæmninger er konstrueret, vil du også finde en række museer om relevante emner og flere naturområder. Det bedste sted at starte sin tur, er på besøgscentret, Neeltje Jans. Centret ligger på en kunstig ø i midten af den længste dæmning.