Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Nord-Brabant i Holland

Campingpladser i Nord-Brabant (Noord-Brabant; en provins i det sydlige Holland) er omgivet af en vidunderlig natur. De skønne naturområder omkring campingpladsen gør det fristende, at tage på vandre- eller cykeltur. Nord-Brabant er også bedst kendt i resten af Holland, som provinsen, hvor man får en meget venlig velkomst! Denne smukke del af det sydlige Holland, vil med sikkerhed give dig en ferie, fyldt med venlighed.

Læs videre

Aktiviteter i nærheden af din campingplads

Der vil være så mange aktiviteter for hele familien at, I har mulighed for, at blive i nærheden af campingpladsen dagen lang. Nord-Brabant er rig på pulserende storbyer og sjove forlystelsesparker:

  • Byture i Nord-Brabant
    Hvis du er på udkig efter en sjov dag væk fra din campingplads, er Eindhoven et godt valg! Uanset om det er museer, shopping eller spisning du er til, så er der taget højde for det hele i denne by, som ikke ligger langt fra din campingplads. Breda, Tilburg og Den Bosch (`S-Hertogenbosh) er byer som også tilbyder en lang række muligheder.
  • Forlystelsesparker
    Der er mere end rigeligt, at lave, for børnene i nærheden af campingpladsen. Kaatsheuvel er eksempelvis hjemsted for den kendte Hollandske forlystelsespark, Efteling. Parken er lige noget for personer i alle aldre! En anden tur du ikke skal gå glip af under dit ferieophold i North-Brabant, er den store Wildlife Safari Park i Beekse Bergen!
  • Oplev naturen
    Naturelskere har valgt den rette destination hvis de kommer til Nord-Brabant. Naturen omkring din campingplads er ekstremt varieret. Biesbosch, Drunense Duinen (et område bestående af indlandsklitter) og Da Peel er nogle af de mest berømte naturområder i Brabrant. Her er der også fantastiske cykel- og vandreture.

Campingpladser i Nord-Brabant: Faciliteter

Hvis du leder efter en afslappende ferie på en smukt placeret campingplads, har Nord-Brabant en masse campingpladser der er fremragende placeret. Du kan selvfølgelig også selv medbringe eget telt, men det er også muligt at leje en luksus mobil home (SunLodge).

Hvis du er interesseret i at bo på en campingplads der har egen pool, vil du i Nord-Brabant finde en på mange af campingpladserne. Nord-Brabant er det perfekte sted til, at holde en ferie, som med garanti bliver en succes for hele familien.