Camping Noord-Holland | Holland | Sunnycamp

Campingpladser i Nordholland

Selvom Nederlandene også sommetider bliver kaldt Holland, betyder det ikke at, Nordholland (Noord Holland) dækker over hele den nordlige del af landet. Det er derimod mere en provins, (en ud af tolv) som ligger i den nordvestlige del. Du kommer ikke til, at kede dig imens du campere i Nordholland! Her kan du besøge travle byer eller nyde den friske havluft på stranden. Der er masser af vand i området omkring campingpladserne, hvilket gør Nordholland til en attraktiv destination for folk der elsker vandsport. Nordholland giver dig mulighed for, at holde en afslappende og aktiv ferie.

Læs videre

Her er hvad du kan nyde fra din campingplads i Nordholland

Du skal ikke være bange for, at kede dig under din ferie, da der er masser, at lave i nabolaget omkring din campingplads. Den Nord Hollandske kyst og tilhørende region har nok at byde på:

  • Vandsport og strande
    En campingplads ved stranden i det Nordlige Holland byder på en masse nydelse og sjov. I nærheden af velkendte badesteder som Bloemedaal, Zandvoort eller Wijk aan Zee har du mulighed for, at gå en tur langs stranden eller nyde vandsportsgrene såsom surfing eller sejlads.
  • By ture
    En campingplads i Nordholland er et godt udgangspunkt for, at besøge storbyen Amsterdam, her kan du tage på en rundtur på kanalerne. Haarlem og Alkmaar er byer som begge har et berømt ostemarked, dette kan stærkt anbefales til en storbyferie.
  • Udflugter
    Der er flere forskellige udflugter, der kan foretages fra din campingplads. Nordholland har mange kendte museer, såsom Madame Tussauds og open-air Zuiderzee Museum i Enkhuizen. For børnenes skyld kan i også tage en tur til Linneaushof som er Europas største legeplads eller i kan besøge Artis Zoo, som også er rigtig sjovt!

Campingpladser i det nordlige Holland

Øen Texel, som ligger i vadehavet, er et populært feriemål og et godt sted, at slå lejr. Øen er også et godt sted til en dags tur. Du har mulighed for, at få nogle unikke oplevelser med din campingplads som udgangspunkt. Her kan du gå over vadehavet eller opleve rejefiskeri på en kutter.

Du kan vælge bare at campere i dit eget telt eller campingvogn. Men mange campingpladser i Nordholland giver dig mulighed for at leje boliger såsom bungalows eller et mobile home.

år du tager med familien på camping i Nordholland, er det selvfølgelig, at fortrække, at børnene har en svømmepøl, legeplads og et underholdningsteam.