Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Limburg i Holland

Limburg er en provins i det sydlige Holland. Provinsens ligner en lille hale eller fod som stikker ind i Belgien og Tyskland. Det er svært, at kede sig på en campingplads i Limburg. På en campingferie her, vil du blive optaget af landskaber fyldt med bølgende bakker, et væld af seværdigheder og det berømte køkken. Campering i Limburg provinsen handler om, at nyde den naturlige skønhed og den rige lokale livsstil. Dette bakkede nederste hjørne af Holland har alt, du behøver for at få en uforglemmelig ferie!

Læs videre

Dags ture fra din campingplads i Limburg

Der findes mange forskellige slags ture du kan tage fra din campingplads: Limburg har en masse skønne byer. Byerne, som er nævnt nedenfor, er blot dem, du virkelig burde besøge på din campingferie i Limburg:

  • Maastricht
    Hvis du har lyst til en sjov dags tur til en livlig by i nærheden af din campingplads, er Maastricht byen et rigtigt godt valg. Her har du gode muligheder for shopping samt mange caféer med tilhørende terrasser, hvor du kan nyde en snack eller en drink.
  • Valkenburg
    Hollænderne elsker dette sted, fordi det er så anderledes i forhold til resten af landet, stedet giver dem følelsen af, at tage en tur til udlandet. Når du er i Valkenburg, vil det føles som om du befinder dig i en verden væk fra din campingplads. Du kan deltage i flere aktiviteter her, såsom vandreture, da området er perfekt til dette. Det du slet ikke må gå glip af under dit besøg til Valkenburg, er grotterne (grotten).
  • Gulpen
    Et andet højdepunkt i denne provins er den maleriske landsby, Gulpen. Limburg er berømt for alle dens mange bryggerier, og Gulpen er en af byerne, hvor du kan nyde den lokale øl – med kompliment fra Gulpener Bierbrouwerij. Du kan også slappe helt af i Mosaqua, som er en subtropisk svømmehal!

Hvis du ser frem til en masse cykelture med en smuk baggrundskulisse, imens du er på din campingplads, er dette netop stedet. Limburg har et omfattende system af cykelstier og nogle perfekte mountainbike ruter. Du vil også få nogle pragtfulde vandreture i bakkerne omkring din campingplads.

Campingpladser i Limburg

Du har sikkert lyst til en campingplads i Limburg med egen pool: heldigvis er der mange lokale campingpladser der har en. Limburg har også en masse campingpladser, der giver muligheden for, at leje forskellige ferieboliger, såsom hytte eller mobile home.