Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Overijssel i Holland

Overijssel er en provins i den centraløstlige del af Holland. Et ophold på en campingplads i Overijssel er sjovt for både unge og gamle. Campingpladserne i Overijssel er et godt udgangspunkt for, at besøge forskellige gamle landsbyer og forlystelsesparker. Du kan også nyde en vandre- eller cykeltur i området omkring din campingplads. Overijssel har alt hvad du ønsker på din ferie!

Læs videre

Campingplads i Overijssel: Seværdigheder

Overijssel har mange specielle attraktioner. Du kan udforske vidunderlige naturreservater fra din campingplads i Overijssel. Nationalparken, Weerribben-Wieden, er et sted man skal besøge.

Du kan nyde både vandreture, cykling og sejlads i Weeribben-Wieden parken, en stor omfattende tørv sump. Du kan også finde pragtfulde vandrestier i Twente og Vechtdal.

Man har også mulighed for, at tage på forskellige storbys ture. Overijssel har også mange gamle landsbyer og maleriske landsbyer med smukke seværdigheder:

  • Zwolle
    Zwolle har mange attraktioner såsom Sassenpoort og brille museet. 
  • Ommen
    Folk der elsker kultur, vil helt sikkert nyde et besøg til byen, Ommen. Her kan du tage en behagelig tur igennem denne historiske by og se forskellige seværdigheder.
  • Giethoorn
    Giethoorn, også kaldt det hollandske Venedig, er noget man skal se! Denne by er kendt for dens karakteristiske små broer og vandløb. Giethoorn ses bedst fra vandet.

Luksus camping

Kunne du tænke dig charmen ved et telt og den luksus der ligger i, at bo i en mobile home? Overijssel har en række campingpladser, der tilbyder luksus indkvartering. Her kan du finde den nyeste trend indenfor camping: ”Glamping” (SunLodge), hvilket betyder camping med alle tænkelige bekvemmeligheder.

Planlægger du, at tage på camping med familien? Så tilbyder Overijssel mange børnevenlige campingpladser med eksempelvis: Indendørs pool, legepladser og underholdningsprogrammer. Hele familien vil nyde en ferie her. Overijssel er hele turen værd og mere til!